IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
11:47 | 23 юли 2017
Обновен: 23:53 | 17 март 2024

Майката на пребития Георги: В болницата идваха хора от цялата страна

Георги е стабилизиран, но му предстоят две тежко операции, разказа брат му Филип

По материала работи: Слав Велев
Майката на пребития Георги: В болницата идваха хора от цялата страна

Снимка: bTV

 

В болницата при Георги идваха хора от цялата страна, хора, които не познавам, сподели майката на пребития в Смолян младеж. По думите ѝ тази подкрепа ѝ е дала сили в трудния момент.

 

 

 „Състоянието на Георги е стабилизирано, но трябва много да се пази. Престоят му още две тежки операции, които трябва да се направят след 6 месеца. Самият той няма спомен случката, загубил си е паметта си от онзи ден”, разказа брат му Филип.

 

„Обадиха ми се от полицията и ми казаха, че Георги е в болница с опасност за живота, че не е добре, че му е много тежко положението и може да не успее да стигне до Пловдив”, сподели още майка му.

 

В отговор на въпрос Филип заяви, че очаква справедлива присъда за двамата младежи от ромски произход, които пребиха брат му.

 

„Очакваме и ще настояваме за най-голямото наказание. Това е опит за убийство, особено жестокостта е нечовешка”, посочи той.

 

btvnovinite.bg

 

Четете още:   

Коментари

Новини Варна