IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
12:47 | 1 ноември 2017
Обновен: 17:53 | 15 май 2024

Откриха тялото на изчезналата жена при наводненията в Бургаско

Спасителни екипи го открили в Мандренското езеро

По материала работи: Слав Велев
Откриха тялото на изчезналата жена при наводненията в Бургаско

Откриха тялото на петата жертва на наводненията в Бургаско. Около 10:45 часа тази сутрин спасителни екипи на "Гражданска защита" са намерили в Мандренското езеро тялото на изчезналата при потопа 67-годишна Стоянка от каменското село Черни връх, съобщи Нова тв.

 

Във вторник съпругът на Стоянка - 71-годишния Димитър, почина в болница. След приливната вълна в село Черни връх той беше приет в лечебното заведение в тежко състояние.

Междувременно в София група доброволци откриха пункт за събиране на материална помощ за пострадалите след потопа в Бургаско. Той се намира на улица "Академик Методи Попов" 24 в столичния квартал "Изток".

 

Осигурени са няколко микробуса, които ще транспортират събраните помощи директно до наводнените села в община Камено в събота, 4 ноември. В навечерието на зимата най-належащата нужда на пострадалите е от топли дрехи и завивки.

 

"Хората имат нужда от всичко за дома - препарати, мебели, битова техника", обясниха от Организацията за закрила на българските граждани, които помагат в село Ливада от първия ден след потопа.

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна