IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
19:48 | 15 декември 2017
Обновен: 03:14 | 16 април 2024

Шофьорка се метна в река, остана невредима

Инцидентът станал между Пещера и Батак

По материала работи: Слав Велев
Снимка Тина Соколова, Дарик

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ катастрофира в коритото на Стара река в участъка между Пещера и Батак. За щастие, жената, която е шофирала, е била сама и се е отървала напълно невредима, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик, цитирани от Дарик.


Жената катастрофирала на пътя от Пещера за родното си място, след като на един от завоите изгубила контрол над волана. Колата първо навлязла в насрещното, после скочила в коритото на реката. Купето било разбито.
 

Първоначално сигнализирала на 112, че е заклещена и не може да се измъкне. Обаждания на спешния номер направили и хора от случайно преминаващи автомобили. На място веднага били изпратени аварийно-спасителен екип, линейка и полиция. Служителите обаче били приятно изненадани, когато при пристигането видели, че шофьорката се е спасила и е излязла жива и здрава от коритото на реката. Нямала дори драскотина, само била много изплашена.


По случая не е образувано досъдебно производство. Катастрофиралата е правоспособна, не е била под въздействие на алкохол или наркотици.

 
Няма други участници в инцидента, нито нанесени щети, освен тези на колата.

Коментари

Новини Варна