IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
10:40 | 9 февруари 2018
Обновен: 06:10 | 24 април 2024

Какви обяви и оферти търси в нета българинът?

Във Видин основно имат нужда от лодки, каравани и билети за концерти и различни събития

По материала работи: Слав Велев
Какви обяви и оферти търси в нета българинът?

Култовото германско возило "Голф" затвърждава позицията си на неофициалната емблема на миньорския град Перник.

 

Оказва се, че там най-търсената и предлаганата стока в сайтовете за безплатни обяви е именно този автомобил, като офертите за него са скочили с цели 40% за година.

 

Във Видин пък основно имат нужда от лодки, каравани и билети за концерти и различни събития. Така, въпреки че регионът се слави като най-бедния в Европа, то явно живеещите там имат доста свободно време, което да запълват. Това показва статистиката на една от най-големите онлайн платформи за покупко-продажби у нас.

 

Столичани основно ровят из нета, за да си търсят работа, което е продиктувано от по-доброто заплащане и повечето свободни позиции на пазара на труда.

 

Въпреки това в София основните артикули, които се пускат за продан, са дрехи.

 

"Търсенето определя предлагането" важи в пълна сила за Плевен. Там хората сърфират из нета основно за да търсят препитание, но и основните обяви, които се пускат са за свободни позиции.

 

В момента там бизнесът се нуждае от хора, които да работят като офис асистенти, в автосервизи и в цветарски магазини.

 

Работодател дори предлага заплата между 1000 и 5000 лева, ако сте специалист в международното ДДС възстановяване.

 

Гражданите на Велико Търново пък определено са естети и обръщат внимание на себе си и дома си. Хората там предлагат както нови дрехи, така и втора употреба, но основното търсене е за нещица свързани с дома и градината – мебели, пердета, килими и всякакъв вид посуда.

 

Dnes.bg

 

Четете още:    

Коментари

Новини Варна