IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
13:33 | 8 март 2018
Обновен: 10:56 | 3 март 2024

Огнен ужас: Две деца загинаха, други две се борят за живот

При пожара в Средец почина баща им, майка им е ранена

По материала работи: Слав Велев
Огнен ужас: Две деца загинаха, други две се борят за живот

Огнена трагедия в Средец! Пожар изпепели семейна къща снощи. В пламъците загинаха две деца и баща им, а майка им и другите две деца са ранени и са в болница с опасност за живота.

 

Сигналът за пожара е получен около 22:14 часа в Районно управление на МВР – Средец.

 

Огънят превзел бързо къщата на ул. "Захари Стоянов" № 11 в Средец, в която живеело семейството – двамата родители и четирите им непълнолетни деца.

 

Пламъците били потушени от два пожарни автомобила. Въпреки това обаче в огъня загинали 34-годишният мъж, 6-годишно момиченце и 12-годишно момче.

 

38-годишната майка и двама от синовете й – на 11 и на 8 години са откарани в болницата в Бургас, а след това във Военно-медицинска болница във Варна, където има клиника по изгаряния. Тримата са с опасност за живота.

 

Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Предстои да се извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Dnes.bg

 

 

 

Коментари

Новини Варна