IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
17:28 | 18 март 2018
Обновен: 06:29 | 24 април 2024

МВР: 13 души са задържани преди мача Левски - ЦСКА

На стадиона не са допуснати да влязат и други 27 зрители във видимо нетрезво състояние

По материала работи: Борис Проданов
МВР: 13 души са задържани преди мача Левски - ЦСКА

Преди, по време и след футболната среща на отборите на „Левски“ и ЦСКА не бяха допуснати нарушения на обществения ред в София. С оглед засилен контрол, ръководството на СДВР създаде необходимата организация и предприе превантивни действия. В района на стадион „В. Левски“ бяха изградени контролно-пропускателни пунктове. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

При извършените от служителите на СДВР проверки преди началото на мача бяха задържани общо 8 души. Двама от тях са заловени с наркотици, други носели забранени предмети и вещи /пиротехника, нож и маска/, трима отказали да изпълнят полицейско разпореждане, държали се грубо и арогантно. На стадиона не са допуснати да влязат и други 27 зрители във видимо нетрезво състояние.


Спрямо тримата, проявили грубо и арогантно поведение, ще бъде приложена разпоредбата по чл. 21 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.

Actualno.com

Коментари

Новини Варна