IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:56 | 9 май 2018
Обновен: 00:28 | 3 май 2024

Иванчева пусна още отпуск, пълен хаос кой я замества

Хората не могат да си свършат елементарна работа

По материала работи: Слав Велев
Иванчева пусна още отпуск, пълен хаос кой я замества

Арестуваният кмет на "Младост" Десислава Иванчева си е пуснала още 10 дни отпуск. Това съобщи градоначалникът на София Йорданка Фандъкова. От думите й стана ясно, че ситуацията около заместника на Иванчева остава сложна.

 

"В предишното си уведомление тя бе посочила за свой заместник Владимир Клисуров, а в това не е посочила име", каза Фандъкова.

 

Клисуров е зам.-кметът на "Младост", който софийските общинари избраха за и.д. началник на района, но той поиска да се оттегли само няколко дни по-късно.

 

Според Фандъкова обаче Клисуров все още има качество на заместващ Иванчева, защото той е подал заявление за напускане като зам.-кмет, а то е различно. Зам.-кметското му напускане обаче също изглежда трудно, защото само Иванчева можела да го освободи от поста.

 

Все пак за тази седмица има известна яснота - Клисуров е в отпуск и е оставил да го замества другият зам.-кмет – арх. Румен Русев.

 

"Много е важно който и да е от нейния екип, да изпълнява задълженията си и бъде отговорен. Чухме, че един не иска да си цапа ръцете, а друг – ще си изцапа ръцете. Тук не става дума за цапане на ръцете, защото това е безотговорно, а да се преодолее това забавяне и да започнат да се решават проблемите на "Младост", каза Фандъкова пред "Нова".

 

Тя призна, че ситуацията в района е доста сложна и в Столична община имало много запитвания как да си свършат понякога и елементарна работа.

 

"Сега е важно, който и да е от екипа на г-жа Иванчева, да може да осигури нормалното административно обслужване на хората в района", каза още Фандъкова.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна