IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
11:55 | 19 юни 2018
Обновен: 18:43 | 16 март 2024

Катастрофа прати трима в болница, единият бере душа

Водачът на колата загубил управление, ударил се в мантинелата

По материала работи: Слав Велев
Катастрофа прати трима в болница, единият бере душа

Жена е с опасност за живота, а двама души са пострадали при катастрофа, станала на пътя с. Руен – с. Билка, съобщиха от ОДМВР - Бургас. Инцидентът е станал на 18 юни 2018 г. около 06:30 часа.

 

Ударът в мантинелата е предизвикан от водача на автомобила - мъж на 56 години, който загубил контрол върху него. Колата, с турска регистрация хонда "Сивик", се блъснала в крайпътната мантинела. Шофьорът М. Х. от село Босна, област Силистра се е отървал, но са  пострадали неговите спътници.

 

Жена с инициали Ш. М. на 49 години е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с травма в коремната област, но без опасност за живота, младеж с инициали И. Т. на 17 години е получил травма на левия глезен. След направен преглед в болницата, той е освободен за домашно лечение.

 

В критично състояние е 78-годишната К. Х. - майка на водача на автомобила, която е настанена за лечение в същото здравно заведение. Засега няма оптимистична прогноза за живота на възрастната дама.

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна