IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
16:52 | 13 август 2018
Обновен: 08:37 | 16 април 2024

МВР ще преструктурира и оптимизира работата си

Открита е обществена поръчка

По материала работи: Борис Проданов
МВР ще преструктурира и оптимизира работата си

Обществена поръчка за "Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг на процесите)" е открило Министерството на вътрешните работи. Това пише в обявление, публикувано днес на сайта на Агенцията за обществени поръчки.

 

Поръчката има четири основни дейности. Първата е за проектиране на нова структура на МВР с цел повишаване на ефективността на ведомството.

 

Втората е да се изготви Единната методология за реинженеринг на процесите в министерството и Наръчник за нейното прилагане. Освен тях трябва да се извърши и реинженеринг на процесите във ведомството, както и да се проведат обучения, базирани на резултатите от извършения реинженеринг.

 

Цената на поръчката е 1 150 000 лв. без ДДС. Поръчката е публиката с решение от 10 август на директора на дирекция "Обществени поръчки" в МВР Георги Балабанов. Крайният срок за подаване на офертите е 14 септември.

 

Последните месеци бяха приключени два анализа на системата на МВР от вътрешни и външни експерти. 

novini.bg

Коментари

Новини Варна