IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
14:28 | 14 август 2018
Обновен: 20:12 | 13 март 2024

Заради сигнал за бомба евакуираха служителите от Община Русе

Спецчасти от Варна проверяват сградата

По материала работи: Слав Велев
Заради сигнал за бомба евакуираха служителите от Община Русе

Сигнал за бомба, поставена в сградата на Община Русе, подаден около 13:05 часа на телефон 112, изкара спешно по тревога всички служители от сградата, съобщава "24 часа".

 

Централният вход на общината, където се намира и областната управа на Русе, беше обграден с полицейска лента. Мястото бе завардено от служители на полицията, които ограждаха сградата.

 

Целият персонал от община Русе и областната управа изчакваше, застанал на главната улица пред общината. Хората зарязаха по стаите включените компютри, грабнаха само чантите си и в рамките на 5-6 минути се изнесоха навън по тревога, допълва изданието.

 

Такъв сигнал за бомба има за първи път, откакто общината е в тази сграда. Повикани са спецчасти от Варна да проверят сградата.

 

Все още не е ясно докога районът ще бъде отцепен и кога общината ще заработи отново. Това съобщи говорителката на полицията. Според нея са предприети всички мерки.

 

 

До общината има паркиран противопожарен автомобил, който се подготвя за действие.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна