IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
България
13:59 | 10 септември 2018
Обновен: 06:30 | 21 април 2024

Откровенията на Отец Иван: Снимах се с жена, не съм джендър!

Фотосите били от рожден ден на отчето преди 3 години

По материала работи: Слав Велев
Откровенията на Отец Иван: Снимах се с жена, не съм джендър!

Снимка: Facebook

"Снимах се с жена и хората вече ще знаят, че не съм джендър", обяви пред "България Днес" отец Иван от Нови хан, след като социалните мрежи подпалиха от публикуваните провокативни снимки с него и младо едрогърдо момиче."Снимките са много стари. Направени са на мой рожден ден преди 3 години. И друг път са били публикувани, но никой не им е обръщал внимание досега. Заклахме агне и се почерпихме за здраве", обясни духовникът пред изданието.

 

Той посочи, че младото момиче от снимките има магазин в монтанското село Якимово, където е един от двата му приюта."С приятеля й сме много близки, той често е при нас", поясни още божият служител.Той бе категоричен, че не се притеснява и не страда от нападките, които се появиха към него след публикуването на снимките.

 

"И злоба има много по света, но не трябва да я събираме в себе си и да вредим на здравето си", смята той.Отец Иван призна, че в последните седмици не е бил добре със здравето и е лежал в болници в Монтана и София.В момента той събира пари за първия учебен ден за децата от приютите. Средствата трябват за закупуването на дрехи и учебни пособия.

dnes.bg

 

Четете още: Качват в Търговския регистър собствениците на офшорки

Коментари

Новини Варна