IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
12:39 | 25 ноември 2018
Обновен: 05:38 | 24 април 2024

Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива

Движим се в правилната посока, защото Румъния ни дава за пример

По материала работи: Пламен Янков
Снимка: Offnews

От както се занимавам с политика постоянно съм в диалог с нашите структури.Такава е политиката на партията. Това заяви пред БНР председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

Разбира се, че опозицията изразява тази теза за оставка на правителството още от май, когато се формира новото правителство. Това е част от политическия код на БСП. Те не предлагат алтернатива, те имат една единствена цел - смяна на правителството. Това, което имам като информация от регионалните структури, е, че на места представящите "Визия за България" са повече от слушателите, сподели той.


Познавам Марияна Николова от пътите, в които съм ходил в кабинета на Симеонов. Това беше коалиционно решение. Нямаме разминаване в програмата. Това е предложение на Обединени патриоти и ние сме съгласни с тях. Очаквам тя да изпълнява ангажиментите, които е поело правителството и които сме обещали на българските граждани, поясни Цветанов.


"В Румъния дадоха за пример България, което значи, че се движим в правилната посока. Когато бе представен доклада за България и Румъния също бе представено подобно сравнение", каза още депутатът.


Dnes.bg 
 

Продължават протестите в страната за по-добър стандарт на живот
 

Коментари

Новини Варна