IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
10:44 | 20 февруари 2019
Обновен: 12:45 | 16 април 2024

Изгоря директорски кабинет в училище

Пожар изпепели директорски кабинет в училище

По материала работи: Слав Велев
Изгоря директорски кабинет в училище

Пожар изпепели директорския кабинет в Професионалната гимназия по земеделие „Климент Тимирязев“ в град Завет, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Разград.

 

Сигналът на тел. 112 е получен в неучебно време - в 19.05 часа на 19 февруари. Огънят погълнал 42 кв м помещение и намиращите се в него два монитора, DVR-система за видеонаблюдение, лаптоп, вътрешно тяло на климатик, настолен компютър, принтер, конвекторна печка и други вещи. Причините за пожара и нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

 

В момента се извършва оглед на местопроизшествието от полицаи и следователи. На място е и началникът на Регионалното управление по образование в Разград Ангел Петков. Той уточни, че макар да е пострадал само директорският кабинет, денят е обявен за неучебен за учениците от училището, опушени са и останалите помещения в сградата.

 

Все още няма яснота дали пожарът е умишлен.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна