IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:32 | 23 февруари 2019
Обновен: 12:50 | 16 април 2024

Затруднено движение на влаковете София-Мездра

По тази причина до момента всички преминаващи влакове в участъка между гарите Реброво и Своге се движат със закъснение

По материала работи: Слав Велев
Затруднено движение на влаковете София-Мездра

Затруднено е движението на влаковете по направлението София-Мездра, съобщават от БДЖ.

 

В съобщението на държавните железници до медиите се отбелязва, че от 04:10 ч. до 06:57 ч. е било преустановено движението на влаковете в участъка между гарите Реброво и Своге. Причината за прекъснатото движение е престояването на локомотив на "БДЖ - Товарни превози" ЕООД, който при преминаването си в участъка между двете гари чупи работния токоснемател.

 

Работни групи на БДЖ и на НКЖИ са се отзовали на място за привързване на работния токоснемател и освобождаване на железопътното трасе от авариралия локомотив. След това е извършен оглед на контактната мрежа и е възстановено движението на влаковете в участъка, допълва се в съобщението.

 

По тази причина до момента всички преминаващи влакове в участъка между гарите Реброво и Своге се движат със закъснение, като най-засегнати са нощната композиция от Варна за София и ранните сутрешни влакове от Мездра за София, от Лакатник за София и от София за Лакатник.

 

news.bg

Коментари

Новини Варна