IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
14:12 | 21 март 2019
Обновен: 13:20 | 16 април 2024

Сидеров иска разговор в ОП за евровота

Той посочи, че Каракачанов е готов за такъв разговор и че се чака и съгласието и на Валери Симеонов

По материала работи: Слав Велев
Сидеров иска разговор в ОП за евровота

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че резултатите от евровота не трябва да се експонират върху вътрешната политика и изрази увереност, че ГЕРБ няма да загубят евровота. Въпросът за него обаче бил какво правят патриотите и как ще се явят.

 

Той посочи, че Каракачанов е готов за такъв разговор и че се чака и съгласието и на Валери Симеонов.

"Искам да се съберем мъжки да кажем не през медиите "Явяваме се заедно" или "Явяваме се поотделно". При това положение няма да се нападаме, няма да има скандали, любими за медиите. Ще довършим управленската програма", обясни Сидеров.

 

Той добави и че не гледа на председателското си място в "Обединени патриоти" като на някакъв пост и е склонен да има съпредседателство и с другите две партии.

 

"Да ръководиш парламентарна група от 3 партии е доста сложна работа и ако настояват за съпредседателство и от ВМРО са съгласни, нямам нищо против", призна лидерът на "Атака".

 

Той коментира и темата с луксозния апартамент на Цветан Цветанов, за който се твърди, че е купен на по-ниска от пазраната цена. Все пак Сидеров призна, че не разбира от недвижими имоти и живее под наем.

 

"Ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте. Трябва някакво жилище да му взема. Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа. Цветанов мога да го сравня с Кисинджър", каза Сидеров.

 

Хамид Хамид от ДПС пък посочи, че има органи, които да разследват и проверяват имуществото на публичните фигури. На въпроса за броя на жилищата на Цветанов, той отговори "Колкото повече, толкова повече" и направи шеговита препратка към "Мечо Пух".

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна