IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
12:06 | 25 март 2019
Обновен: 00:10 | 2 март 2024

Трактор отне предимство на кола, 73-годишен мъж загина

Тестът за алкохол на водача на колесния трактор е отрицателен

По материала работи: Пламен Янков
Трактор отне предимство на кола, 73-годишен мъж загина

73-годишен от град Славяново загина след катастрофа в града, съобщават от Областната дирекция на МВР в Плевен, цитирани от Dnes.bg


Сигналът за инцидента е подаден на 22 март. Тогава в града 24-годишен местен жител, при управление на трактор "ЮМЗ", при излизането от стопански двор е отнел предимството на правилно движещ се лек автомобил ,,Рено Канго", управляван от 73-годишен мъж. Последвал удар, след което лекият автомобил се е ударил в крайпътно дърво. 


При инцидента са пострадали водачът и пътуващата на предна дясна седалка 72-годишна от същия град. Транспортирани са в спешен кабинет към УМБАЛ ,"Д-р Георги Странски" - Плевен с опасност за живота. По-късно 73-годишният мъж е починал. Пътничката е настанена в Неврохирургия. 


Местопроизшествието е посетено от полицейски служители и е извършен е оглед. Тестът за алкохол на водача на колесния трактор е отрицателен.


Четете още: Убиха млада жена с нож, има задържан

 
 
 

 

Коментари

Новини Варна