IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
15:58 | 19 май 2019
Обновен: 05:23 | 2 март 2024

Системата на Имотния регистър вече дава възможност за известия по имейл

Услугата предоставя възможност за получаване на съобщения при вписвания, отбелязвания и заличавания, отказите и постановените по тях определения

По материала работи: Пламен Янков
Системата на Имотния регистър вече дава възможност за известия по имейл

След извършено обновяване на информационната система на Имотния регистър е осигурена възможност за предоставяне на нова услуга: автоматизирано известяване от Имотен регистър на посочен имейл адрес, съобщиха от Агенция по вписванията. 
 

Услугата предоставя възможност за получаване на уведомителни съобщения при вписвания, отбелязвания и заличавания в книгите за вписване, отказите и постановените по тях определения.
 

Подробна информация за условията за абониране за услугата ще бъде публикувана допълнително на страницата на Агенция по вписванията.
 

Извършени са дейности и по оптимизиране на функционалности, свързани с въвеждане на данни от вътрешните потребители /служители на АВ/, с цел постигане на максимална точност и пълнота при въвеждане на информацията.
 

Извършена е актуализация на системни компоненти и операционни системи, свързани с инфраструктурата на администрираните от Агенция по вписванията регистри.


Investor.bg


Четете още: Обмислят безплатно образование за определени университетски специалности
 

Коментари

Новини Варна