IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
10:12 | 15 юни 2019
Обновен: 08:19 | 2 март 2024

Подобрява се състоянието на 5-годишното дете от Пазарджик

Майката е категорична, че ще съди отговорните за инцидента

По материала работи: Слав Велев
Подобрява се състоянието на 5-годишното дете от Пазарджик

Подобрява се състоянието на 5-годишното момче, което вчера пострада в двора на спортното училище в Пазарджик – върху него падна тежка метална врата. Това заяви  майката на детето Миглена Милчева, съобщава bTV.

 

То беше прието за лечение в местната болница с гръдно-коремна травма, натъртвания по лицето и счупена ключица. „Лежи обездвижен, пускат му обезболяващи и системи. По-добре е, но е много изплашен – плаче като изляза от стаята”, сподели Миглена.

 

Майката заяви, че редовно води децата си на площадката, където се е случил инцидента. „Те обичат да играят футбол и ги водя много често там. Беше поредната вечер, в която реших да отидем след работа да поиграят”, добави тя.

 

Миглена каза още, че не е видяла самия инцидент. „Чух писъка на детето и се опитах да я вдигна, не успях, помогнаха ми”, заяви тя и посочи, че не ѝ е направило впечатление металните врати да са опасни.

 

„Снощи чух, че не трябвало да се влиза там – нито има табели, нито пише подобно нещо. Там има постоянно хора – спортуват, играят. Не се чувствам виновна. Тук като стане инцидент, винаги търсят вината в другите. Не мисля, че това е допустимо в училището”, заяви майката.

 

Жената беше категорична, че ще заведе дело срещу отговорните за инцидента.

 

/dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна