IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
09:50 | 21 август 2019
Обновен: 16:30 | 16 април 2024

18-годишен моторист пострада тежко при катастрофа в Бургас

46-годишен кувейтски гражданин, извършващ ляв завой, отнема предимството му

По материала работи: Борис Проданов
18-годишен моторист пострада тежко при катастрофа в Бургас

18-годишен моторист е с опасност за живота след катастрофа на кръстовището на ул. „Даме Груев“ и ул. „Лазар Маджаров“, съобщиха от МВР - Бургас.

 

Инцидентът е станал на 20 август около 19:35 часа. Водачът на лек автомобил „Мерцедес В 180“, 46-годишен кувейтски гражданин, извършващ ляв завой, отнема предимството и се сблъсква с правомерно движещия се направо мотоциклет „Хонда CBR“, управляван от 18-годишен младеж от Бургас.

 

При инцидента е пострадал мотоциклетистът, който е настанен в УМБАЛ – Бургас с лицево-черепна травма, дълбока прорезна рана в шийната област и фрактура на носа. Той е с опасност за живота.

 

Неговата 18-годишна спътничка е настанена за лечение в хирургичното отделение на УМБАЛ – Бургас с диагноза „фрактура на носа“ и без опасност за живота.

 

Пътуващата в лекия автомобил „Мерцедес“ 18-годишна кувейтска гражданка (дъщеря на водача) е прегледана и освободена за домашно лечение с охлузвания на носа.

 

dnes.bg

Коментари

Новини Варна