IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
България
10:30 | 24 август 2019
Обновен: 16:22 | 2 март 2024

Заведение на плажа изгоря във ваканционното селище Елените

Огънят обхванал постройки от леки конструкции, разположени на около 150-200 кв.м

По материала работи: Борис Проданов
Заведение на плажа изгоря във ваканционното селище Елените

Заведение на плажа е изгоряло при пожар във ваканционно селище Елените. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

 

Сигналът за инцидента е подаден около 03.01 часа тази сутрин в Районно управление – Несебър. Съобщено е за пожар в района на бийч бара на ваканционно селище Елените – своевременно към мястото на инцидента се отправили екипи от огнеборци и полицейски служители, които констатирали, че огъня обхванал постройки от леки конструкции, разположени на около 150-200 кв.м.

 

Пожарът е неутрализиран въпреки силния вятър, който затруднявал гасителните дейности. Изгорял е целия бийч бар заедно с четири шатри, чадъри и шезлонги. Точната стойност на нанесените щети е в процес на изясняване.

 

Извършен е оглед на местопроизшествието. Разпитани са свидетели – очевидци на инцидента и са иззети видео-записи от разположени в близост камери. Констатирано е, че вероятна причина за пожара е късо съединение в хладилна камера. Предстои извършването на повторен оглед от екип пожаро-технически експерти.

 

По случая в Районно управление – Несебър е образувано досъдебно производство.

 

Коментари

Новини Варна