Дневен хороскоп от Алена

БЛИЗНАЦИ

Ще се заемете с работа, която до края на деня ще ви донесе сериозни приходи. Завистта на ваши роднини не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат. Деловите срещи са успешни, затова не пропускайте да ги осъществите. Въпреки опитите да ви изнудят, бъдете отговорни както към финансите си, така и към задълженията си.


ЛЪВ

Лекото неразположение сутринта се дължи на предстоящите сериозни задачи, които са ви възложили и за които няма как да получите странична помощ. Ще се справите сами. Не забравяйте, че успехът ще бъде с вас, ако приемете помощта на колегите, на които можете да се доверите.


РИБИ

Въоръжете се с такт и проявете разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Ако ви помолят може да им помогнете, но само ако не вредите на вашите задължения. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си да промените начинът си на работа вреди на отношенията ви.


РАК

Каквито и планове да имате, на първо място отхвърлете служебните си задачи, за да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се колеги. Отложете деловите срещи и разговори и контактите с ръководството. Ще си спестите обтягане на отношенията, заради различие в мненията.


КОЗИРОГ

Опитите ви да се справите с повече от планираните задачи няма да ви донесат успех. Най-много да се преуморите. Вечерта ще се приберете с лошо настроение. Не очаквайте финансови постъпления. Пазете се от действията на недоброжелатели, които се опитват да ви изземат функциите на работното място. Доверявайте се на своята интуиция.


СТРЕЛЕЦ

Постиженията ви са главозамайващи и ударите от ваши завистливи колеги също няма да са малко. Не се притеснявайте. Такава е цената на успеха. Предпазвайте се от негативно влияние. Очаквайте приходи, които ще ви осигурят спокойствието за следващите няколко седмици и в същото време ще ви възвърнат самочувствието.


СКОРПИОН

За да успявате на работното място, не бъдете прибързани и не се опитвайте да изпреварите времето. Не надценявайте силите си, за да се справите със задълженията си без да се налага странична помощ. Не бягайте от отговорност, за да не си навредите. Отхвърлете задачите, които сте планирали за деня.


ВОДОЛЕЙ

Въоръжете се с такт и проявете разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Ако ви помолят, може да им помогнете, но само ако не вредите на вашите задължения. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си да промените начинът си на работа вреди на отношенията ви.


ОВЕН

Успехът ще си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е полезна в следващите дни. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Имате възможност да разговаряте с хора, които са извор на нови важни за вас знания.


ТЕЛЕЦ

Не позволявайте лошото настроение на вашите колеги да завладее и вас. Задълбочете се в задълженията си и не обръщайте внимание да техните разправии. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си, които със сигурност ще блокират нормалната ви и спокойна работа.


ДЕВА

Начинанията ви носят успех, но изискват да сте предпазливи, ако са свързани с по-големи от планираните разходи. Не се доверявайте на странични съвети. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни от началото на месеца, но внимавайте, защото не е изключено да бъдете подведени с погрешна информация.


ВЕЗНИ

Склонността ви към компромиси в отношенията ще ви помогне да избегнете конфликтите. Начинанията са успешни. Имате подкрепата на вашите колеги. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще приеме добре новите ви предложения. Не допускайте груби грешки.