IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
10:10 | 2 юли 2017
Обновен: 21:06 | 8 април 2024

Дневният ви хороскоп за 2 юли

Прогнозата на звездите за всяка зодия

По материала работи: Слав Велев
Дневният ви хороскоп за 2 юли

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Овен

Удобен момент да преодолеете всички съществуващи към момента лични недоразумения. Емоционално сте приповдигнати и имате нужда да споделите преживяванията с близките си. Търсете хармония в отношенията, за да постигнете мир със самите себе си.

 

Телец

Задачите ще са много, а времето – малко. Мобилизирайте се и се опитайте да довършите поне най-важното преди обед. Останалата част от деня използвайте за себе си. Имате нужда и от малко мързел.

 

Близнаци

Събитията днес ще са изненадващи. Не е изключено да ви потърсят с предложение за нова работа или да успеете да продадете съществуващ към момента проект. Интензивните преживявания може да ви подействат изтощително.

 

Рак

Събитията ще се разминат с предположенията ви. Бъдете предпазливи, не е изключено да се случи някакъв инцидент или да присъствате на конфликтна ситуация. При всички случаи е желателно да се дистанцирате.

 

Лъв

Приемайте фактите разумно, а не емоционално. Във ваша полза е да запазите спокойствие и да контролирате реакциите и изказванията си. Въздържайте се от експерименти и авантюри, свързани с личните отношения.

 

Дева

Каквито и планове да си правите задължително трябва да се съобразите с ресурсите и физическото си състояние. По-добре е да направите едно нещо, но до край, отколкото да започнете поредица дейности и да ги изоставите по средата. Избягвайте проявите на разточителност.

 

Везни

Ако нещо не ви се получава то значи, че не му е дошло времето и е по-добре да изчакате. Събитията може да са източник на нерви и напрежение. Прекалената настоятелност съвсем не е гаранция за напредък.

 

Скорпион

Спазвайте правилата и се съобразявайте с предпочитанията на хората от обичайното ви обкръжение. Вероятно ще сте много по-заети от обикновено, но за това пък вечерта ще сте в приятна обстановка с предпочитана компания. Наслаждавайте се на почивката си.

 

Стрелец

Творческият ви потенциал е стабилен и ви хрумват какви ли не странни идеи. Експериментирайте смело. Дори да не ви се получи очаквания резултат поне ще се позабавлявате.

 

Козирог

Началото на деня ще е свързано с неприятна изненада, създаваща напрежение. По този начин дори дребните недоразумения ще ви изнервят. Намалете темпото, анализирайте събитията и потърсете тактиката, която е най-изгодна за самите вас.

 

Водолей

Спокоен ден. Възможностите за неприятности са минимални, но пък и психическото ви състояние не е особено стабилно. Уединете се и се дистанцирайте от хора, които ви въздействат изтощаващо.

 

Риби

Ще е трудно да въздействате върху събитията, но се опитайте да контролирате емоциите. Каквото и да се случва днес няма да е свързано пряко с вас, а по-скоро с близките ви. Не търсете решение, а начин да се адаптирате към ситуацията.

 

Tialoto.bg

 

Четете още:   Любовен хороскоп за юли 2017

 

Коментари

Новини Варна