IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Икономика
16:47 | 30 октомври 2014
Обновен: 19:58 | 28 март 2024

ЦКБ предлага нов вид експресни парични преводи

Извършват се на банкомат и са достъпни 2-3 минути след нареждането им, дори и в почивни дни

По материала работи: Златина Добрева
ЦКБ предлага нов вид експресни парични преводи

„Централна Кооперативна Банка” (ЦКБ) стартира предлагането на иновативна услуга за нареждане на експресни парични преводи чрез банкова карта на банкомат. Услугата се нарича CashM и се предлага съвместно с БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ. Услугата е достъпна за всеки, който притежава дебитна или кредитна карта от ЦКБ. CashM дава възможност на клиентите на ЦКБ да нареждат бързи парични преводи на банкомат на банката, използвайки собствени средства или кредит по своята дебитна или кредитна карта.
Нареждането на преводи никога не е било по-бързо и лесно! CashM превод може да бъде нареден и изтеглен по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата, дори в почивни дни и официални празници. Ако Ваш близък се нуждае от пари, достатъчно е да наредите превода от банкомат на ЦКБ и сумата ще е налична в рамките на 2-3 минути след това.
Получателят на CashM превод получава SMS известие на мобилния си телефон веднага след нареждане на превода. Сумата може да бъде получена на всеки от над 450-те банкомата на ЦКБ в цялата страна. И за да е максимално лесно, дори не е необходимо получателят на превода да притежава банкова сметка или карта, за да изтегли наредената сума.
Новият вид парични преводи е съвсем достъпен. Таксата за услугата е 3 лв. при превод от дебитна карта и 6 лв. при превод от кредитна карта. Получателят на превода не заплаща такса.
CashM преводът е светкавично бърз, наистина достъпен и много удобен! Тази комбинация от ползи превръща услугата CashM в предпочитана алтернатива за нареждане на парични преводи в страната.
Повече информация за услугата CashM можете да получите на сайта на „Централна Кооперативна Банка”  http://www.ccbank.bg или на телефон: 0800 11 400.

Коментари

Новини Варна