IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
08:50 | 15 април 2015
Обновен: 11:34 | 17 април 2024

Данъчни продават земя по-евтино от микробус

Тайният търг за имота ще се проведе на 29 април

По материала работи: Златина Добрева
Данъчни продават земя по-евтино от микробус

715 квадратни метра земя на село заедно със застроената си част струва по-евтино от стар товарен автомобил пежо партнър. Това установи репортерска проверка на вестник „Черно море“ на сайта на Националната агенция за приходите (НАП) в града ни.
Оказва се, че данъчните служители са оценили имота в село Върбяне, община Каспичан, за 3200 лева. Пежото пък се предлага срещу 4200 лева. И този път служителите на НАП не са сложили снимки на продаваните „вещи“, което допълнително усилва въображението на евентуалния купувач и го кара да се пита с какво ли един автомобил, произведен преди 13 години, е по-скъп от земя с постройка на село.  
Тайният търг за продажбата на имота в село Върбяне ще се проведе на 29 април. Всеки, който желае да се запознае с мястото, може да го стори между 20 до 24 април от 9 до 17 часа. Депозитът за участие в наддаването е точно 640 лева.
Тайният търг за пежото пък ще се проведе на 20-о число идния месец. Депозитът за участие в търга е 840 лева. Желаещите да видят возилото могат да го сторят на улица „Тролейна“ №12.

 

Коментари

Новини Варна