IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
13:24 | 8 февруари 2016
Обновен: 00:56 | 21 април 2024

Представят във Варна финансиране на иновации в предприятията

Лектори ще бъдат експерти от Управляващия орган на оперативната програма

По материала работи: Борис Проданов
Представят във Варна финансиране на иновации в предприятията

На 10 февруари (сряда) във Варна ще се проведе информационен ден за представяне на възможностите за финансиране на иновации в предприятията по две отворени процедури за подбор на проекти: „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“ и „Подкрепа  за разработване на иновации от стартиращи предприятия“ по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност 2014 – 2020”. Събитието се организира от Областния информационен център – Варна, в рамките на информационна кампания на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството на икономиката (Управляващ орган на оперативната програма). Лектори ще бъдат експерти от Управляващия орган на оперативната програма.

 

Информационният ден ще се проведе на 10 февруари 2016 г.(сряда) в конферентна зала №3 на бул.„Сливница“№ 33 от:

•        10 до 12 ч. (регистрация: 9,30 – 10 ч.) - процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“

•        13 до 15,30 ч. – процедура  „Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия“

 

В периода от 8 до 19 февруари 2016 г. Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ като Управляващ орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ в сътрудничество с Мрежата от 28 информационни центъра за европейско финансиране организира информационни дни по процедурите в още няколко града в страната - Враца (8 февруари), Велико Търново (9 февруари), Русе (12 февруари), Бургас (16 февруари), Стара Загора (17 февруари), Пловдив (18 февруари) и София (19 февруари).

Коментари

Новини Варна