IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Икономика
11:26 | 27 април 2016
Обновен: 05:55 | 18 април 2024

България Ер ще изненада посетителите на Летище София утре

Поводът са първите полети до Лисабон и Аликанте!

По материала работи: Златина Добрева
България Ер ще изненада посетителите на Летище София утре

Новите дестинации на Националния превозвач - Лисабон и Аликанте ще зарадват пътниците в навечерието на Великденските празници.


От 28 април 2016 г. Португалия вече е още по-близо! Всички желаещи могат да стигнат до романтичния Лисабон за по-малко от 4 часа с директен полет на България Ер. Всеки четвъртък в 21:10 ч. от София – на цена само за 224 евро, с включени летищни такси и багаж и кетъринг на борда. За пътниците в утрешния първи полет до португалската столица, авиокомпанията е подготвила специални изненади, а на летището в Лисабон ще има тържествена програма по посрещане на първите пасажери.


От 30 април 2016 г. само 3 часа ще делят България от Аликанте, Испания. Тогава ще се осъществи първият директен полет на Националния превозвач до атрактивния средиземноморски град. Всички, които са се насочили към испанската ривиера, ще могат да летят всяка събота на изключителната цена от 156 евро за двупосочен билет, с включени летищни такси, багаж и кетъринг на борда.


България Ер ще отпразнува новите дестинации не само с пътниците в първите два полета. Утре, 28 април, посетителите на Летище София (Терминал 1 и Терминал 2) ще получат специален подарък от  Националния превозвач - ваучер за самолетен билет с 20% отстъпка от цената за следващото им пътуване по всички директни дестинации на авиокомпанията!

 

Новини Варна