IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Икономика
11:03 | 25 юли 2016
Обновен: 22:34 | 22 април 2024

Нови измерения на удобството с иновативните дебитни карти за бизнеса от ЦКБ

Лесен достъп до финансови средства навсякъде и по всяко време – с новите Visa Debit Commercial и Debit MasterCard Commercial

По материала работи: Пламен Янков
Нови измерения на удобството с иновативните дебитни карти за бизнеса от ЦКБ

Централна кооперативна банка АД (ЦКБ) прави управлението на финансовите средства на бизнеса още по-лесно и удобно с новите дебитни карти за корпоративни клиенти - Visa Debit Commercial и Debit MasterCard Commercial. Картите осигуряват лесен достъп до парите Ви навсякъде и по всяко време, по-добър контрол, проследяване и оптимизиране на разходите на бизнеса, както и безплатна застраховка при пътуване в чужбина. Това са само част от уникалните предимства на двата иновативни продукта, които ЦКБ започна да предлага от месец юли.

 

Visa Debit Commercial и Debit MasterCard Commercial от ЦКБ са бизнес дебитни карти от висок клас, които се приемат в цял свят. Картите дават възможност на малкия и среден бизнес да си осигури желаното ниво на сигурност при управление на служебните финанси, пестят време за обработка на документи и са по-сигурен и удобен начин за извършване и получаване на плащания. Допълнително удобство е, че средствата по сметката могат да се ползват и за касови операции и преводи, за което се изисква единствено регистрация за услугата „Синхрон” на ЦКБ.

 

Бизнес клиентите, притежатели на Visa Debit Commercial и Debit MasterCard Commercial могат да се възползват и от най-добрата защита от измами и злоупотреби чрез известяване с SMS в момента на плащане или теглене на пари в брой. Пазаруването онлайн също се осъществява при максимална сигурност. Фирмените карти на ЦКБ са предварително регистрирани за услугата E-Secure, като е необходимо единствено да се завърши регистрацията по време на първото плащане с тях онлайн.

 

Новите карти Visa Debit Commercial и Debit MasterCard Commercial от ЦКБ се приемат в цял свят – за теглене на пари в брой от над 1 000 000 банкомата и за плащане в над 24 000 000 магазини, хотели, ресторанти и други търговски обекти по света. 

Коментари

Новини Варна