IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
16:24 | 28 септември 2016
Обновен: 20:22 | 15 април 2024

Възраждат „Варна ЕКСПО“

Основната идея е подобряване на комуникацията между фирмите в региона

По материала работи: Пламен Янков
Възраждат „Варна ЕКСПО“

Първото издание на "Варна ЕКСПО - строителство, екстериор, интериор" ще се проведе от 14 до 16 октомври в Двореца на културата и спорта, съобщиха на пресконференция организаторите от E-регион – Варна. Изложението се подготвя от 8 месеца. Досега за него са се записали над 50 фирми от Варна, областта и страната. Целта е изложението да се наложи като обществено полезно и емблематично събитие за малкия и средния бизнес и да даде възможност за привличане на инвестиционни проекти, нови технологии и иновации. Акцентът ще е върху предприятията от региона, каза Олег Терзиев, председател на E-регион – Варна.


Много е важно също фирмите участници да запознаят помежду си и да подобрят комуникацията си. Примерите с производители от един град, които не контактуват и затова търсят посредници, не са никак малко, бе казано още на пресконференцията. 


За ДКС е предизвикателство да върнем бизнеса в комплекса, каза неговият шеф Минко Христов. Преди години тук е имало много подобни прояви, които са вече занулени. Нашата мисия е да ги възродим, каза още Христов. 

 

Ставри Таргов

Снимка авторът

 

Коментари

Новини Варна