IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Икономика
13:42 | 29 май 2017
Обновен: 16:12 | 24 април 2024

Фондация „Св. св. Константин и Елена” финансира двама студенти

Определените проекти са по стипендиантска програма „Изкуства“

По материала работи: Пламен Янков
Фондация „Св. св. Константин и Елена” финансира двама студенти

Определени са двата проекта, които ще получат финансиране по стипендиантска програма „Изкуства“ на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ за издание - 2016/2017, реализираща се с партньорството и финансовата подкрепа на партньори в бизнеса.


Двамата кандидати, чиито проекти ще се реализират в настоящото второто издание на стипендиантска програма „Изкуства“ са:


Студентката от Нов Български Университет Веселина Найденова Гекова, за реализацията на проекта EDEN - светлинна инсталация от издухани стъклени форми. 


За проекта „Намереният остров“ - изложба живопис ще бъде подкрепена студентката във факултета по „Изобразителни изкуства“ в АТМИИ – гр. Пловдив Антония Михайлова Фингарова. 


Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ благодари за участието на всички студенти и им желае да бъдат все така мотивирани, активни и идейни в това, което правят и да продължават да се развиват с устрем за достигане на нови хоризонти.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна