IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Икономика
09:00 | 17 октомври 2017
Обновен: 07:19 | 15 април 2024

„Кеш Кредит” осигурява дългосрочни финансови печалби

По материала работи: Пламен Янков
„Кеш Кредит” осигурява дългосрочни финансови печалби

„Кеш Кредит” е компанията за бързи кредити в България, която се радва на най-висок процент доволни клиенти. Над 96% от хората, усвоили кредит от „Кеш Кредит”, ползват отново услугите на компанията или я препоръчват на приятел.

 

„Кеш Кредит” развива програмата ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ. С нея клиентите могат да печелят дългосрочно, като доведат приятел, както и от приятел на приятел. Чрез ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ „Кеш Кредит” благодари на своите клиенти, като им предоставя финансови облаги и разнообразни бонуси.

 

Новото в програмата е, че клиентите, които се възползват от нея, могат да печелят още повече. Бонусите в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ варират спрямо броя доведени и одобрени нови клиенти, като стигат до 50 лв. бонус на доведен. За всеки приятел на приятел, станал клиент на „Кеш Кредит”, автоматично се печели по още 5 лв. Клиентите, препоръчали приятел, получават бонуса си в срок от 7 дни, след като бъде усвоен новият кредит.

 

Участието в ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ е лесно – при кандидатстване за кредит се казва ЕГН-то на приятеля, който е препоръчал „Кеш Кредит”. От програмата могат да се възползват и клиентите, използващи сайта и платформата на „Кеш Кредит” във Viber, като споделят и изпратят покана на приятелите си.

 

Вече печелят и доведените клиенти. Новите клиенти от ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ получават 50 точки в лоялната програма на „Кеш Кредит” – „Кеш Клуб”, и могат да ги заменят веднага за подарък от каталога.

 

В програмата може да се включи всеки клиент на „Кеш Кредит” онлайн на www.cashcredit.bg, по Viber или на място в офис на компанията.

Коментари

Новини Варна