IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Икономика
09:14 | 20 октомври 2017
Обновен: 10:46 | 15 април 2024

Министърът на образованието и науката на посещение във Варна

Красимир Вълчев ще се срещне с представители на работодателски организации и с директори на образователни институции от общината и областта

По материала работи: Пламен Янков
Министърът на образованието и науката на посещение във Варна

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще посети град Варна, където ще се срещне с представители на работодателски организации и с директори на образователни институции от общината и областта, съобщиха от пресслужбата на МОН.

 

Днес министър Вълчев ще присъства заедно с кмета на община Варна Иван Портних на откриването на форум “Innowave 2017 Business and Startup Conference” на IT компании.

 

В програмата на министъра са включени посещения в търговска гимназия „Г.С. Раковски“,  Детска градина № 6 „Палечко“ и Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Дм.Ив.Менделеев“.

 

Утре, 21 октомври, министър Красимир Вълчев ще участва в среща на Съвета на ректорите на висшите училища в зала „Аула“ на Икономически университет – Варна.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна