IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Икономика
19:39 | 14 ноември 2017
Обновен: 09:18 | 16 март 2024

Криптовалути, валутна търговия, фондове – къде да инвестираме умно?

Шестият Investor Finance Forum разглежда актуалните финансови инструменти на 1 декември в Интер Експо Център, София

По материала работи: Юлиян Атанасов
Криптовалути, валутна търговия, фондове – къде да инвестираме умно?

Единственият по рода си регионален форум за инвестиции и финанси Investor Finance Forum, организиран от Investor.bg, ще отговори на въпроса в кои финансови инструменти да инвестираме днес – на 1 декември в Интер Експо Център, София. Събитието ще събере международни професионалисти от сферата на финансовите, капиталовите и валутните пазари. Сред горещите теми на тазгодишната финансова конференция са тенденциите при договорните фондове, криптовалутите и инвестициите в новата икономическа обстановка. Шестото издание на форума ще представи последните тенденции в различни финансови сфери и ще даде възможност на международни специалисти да участват в дискусии по топ темите в панела Investor Day. Модератор ще бъде водещият на „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria Иван Нончев.

 

Специален гост на форума ще бъде един от доказаните и успешни европейски трейдъри и шампион от FxDay Madrid 2017 Тарек Елмархри. Как да инвестираме умно в криптовалути ще разкрие в лекцията си Зак Харви, съосновател на Lamassu Bitcoin Ventures.По ключовите за глобалната икономика теми ще говори Дидие Боровски - директор макроикономика на Amundi Asset Management Paris. Във фокуса на събитието са и тенденциите при договорните фондове, които ще коментират представители на Bloomberg и Metlife.Шестото издание на Investor Finance Forum ще обърне специално внимание на стратегиите за валутна търговия и психология на инвестирането.

 

В дискусия на тема как да се подготвим за регулации на капиталовия пазар ще се включат Иван Такев от Българска фондова борса, Радослава Масларска, председател на Българската асоциация на лизензираните инвестиционни посредници, Комисията за финансов надзор и Даниела Пеева от Асоциация на директорите за връзки с инвеститорите в България. Регионалната гледна точка ще дадат представители на фондовите борси в Македония, Гърция и Хърватия.За втора поредна година форумът ще представи класация на Investor.bg на българските договорни фондове.

 

 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Четете още: Испания ще произвежда ягоди целогодишно

 

Коментари

Новини Варна