IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Икономика
12:59 | 21 март 2018
Обновен: 19:41 | 21 март 2024

Засилват контрола за неправилно паркиране на автомобили във Варна

Обект на проверки ще бъдат булевардите „Съборни“, „Цар Освободител“, ул. „Струга“ и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон

По материала работи: Ставри Таргов
Засилват контрола за неправилно паркиране на автомобили във Варна

От днес, 21 март служители от „Общинска полиция“ ще осъществяват засилен контрол за неправилно паркирали автомобили по булевардите „Съборни“, „Цар Освободител“, ул. „Струга“ и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон” и други. Целта е облекчаване на трафика, вследствие на ремонтните дейности по бул. „Левски”.

 

Изброените улици и булеварди поемат като обходни маршрути голяма част от пренасоченото движение на колите, но в момента това не е ефективно, поради големия брой неправилно паркирани автомобили, съобщи зам.-кметът Тодор Иванов.

 

Организацията на движение е направена по предложение на общинските съветници по време на заседанието на комисията по транспорт към Общинския съвет.
 
Засилен контрол ще има на следните места: бул. „Съборни” – в двете посоки, особено в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” от страната на „Археологическия музей”; бул. „Цар Освободител” - в участъка от ул. „Дрин” до ул. „Струга”; Ул. „Дрин” в участъка от бул. „Владислав Варненчик” до бул. „Сливница” и улиците „Битоля” и „Братя Бъкстон”.

Черно море

Коментари

Новини Варна