IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
14:04 | 25 май 2018
Обновен: 03:07 | 25 април 2024

Аквахаус Термал & Бийч с престижна награда на Европейската СПА асоциация

Проектът е една от ключовите инвестиции в курорта Св. Св. Константин и Елена за утвърждаването на дестинацията като целогодишна чрез развитие на балнео- и СПА туризъм в региона

По материала работи: Пламен Янков
Аквахаус Термал & Бийч с престижна награда на Европейската СПА асоциация

Най-иновативните проекти в областта на SPA&HEALTH индустрията бяха отличени на 24 май в Домбург, Холандия, на тържествена гала по връчването на наградите на Европейската СПА асоциация/ЕСПА/ за 2018 година. Сред поредицата от отличия в България, Термален комплекс „Аквахаус Термал & Бийч“ бе удостоен и с първата международна награда – Иновативен СПА комплекс на годината.

 

 

Призът е изключително престижен и Европейската СПА асоциация го присъжда на проекти, които прилагат изцяло нови подходи към използването на минералните води и натуралните природни ресурси, разработват изцяло нови услуги, терапии и програми за подобряване на общия тонус на организма, прилагат и усъвършенстват най-добрите методи и решения за здраве, сила, енергия и красота. 

 

Проектът е една от ключовите инвестиции в курорта Св. Св. Константин и Елена за утвърждаването на дестинацията като целогодишна чрез развитие на балнео- и СПА туризъм в региона. Тази цел кореспондира с дългосрочните идеи за развитие на курорта и с неговата история. Чрез реализацията на проекта се продължават вече 110-годишните традиции, които едноименният курортен комплекс има в развитието на балнеологията, морелечението и СПА туризма.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна