Хотел "Азалия" в "Св. Св. Константин и Елена" е кандидат за златна статуетка от Балканските туристически Оскари
Сред финалистите в надпреварата са туристически фирми и хотелиери от България, Турция и Македония
Публикувана: 5 Dec 2018 | 17:35

Съчетанието на море и минерални извори превръщат България в туристическа дестинация без аналог не само на Балканите, но и в света, сочат организаторите на четвъртото издание на Балканските туристически Оскари.

 

Финалист в конкурса за Балканските Оскари  е и 4-звездният хотел Балнео & СПА Азалия, който  се намира в курортa “Св. Св. Константин и Елена”, разположен на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност.

 

 

Курортът "Св. Св. Константин и Елена" съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения го правят първокласен морски и СПА курорт.

 

 

Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг. Предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори.

 

Медикъл СПА центърът на хотел Азалия е истински храм на спокойствието, за бягство ежедневния стрес и напрежение, с богат избор от специални процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло и лечебни програми. Центърът е модерно оборудван и работи с най-реномираните марки за SPA козметика.Общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма от всички Балкански страни ще превърнат София в столица на Балканите за  церемонията Balkan Awards of Tourism Industry 2018.

 

Сред финалистите в Балканската надпревара са туристически фирми и хотелиери от България, Турция и Македония.

Още от: Икономика

Коментари ( 0 )