IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Икономика
16:17 | 6 декември 2018
Обновен: 06:34 | 15 април 2024

За първи път Нова година в Астор Гардън

Гостите на петзвезден хотел влизат в Новата 2019 г. със страхотно настроение, богата културна програма и кулинарни изкушения. Домакините предлагат безплатен достъп до АQUAHOUSE Thermal & Beach и още много изненади

По материала работи: manager
За първи път Нова година в Астор Гардън

Празнична е вече обстановката в най-новия ни хотел по българското Черноморие – петзвездният красавец Астор Гардън. За първи път стилния и комфортен хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена ще посрещне Нова година и ще зарадва своите гости с богата културна програма и изискано меню, подготвено от майстор готвачите.

 

Навръх Нова година гостите, които ще изберат да прекрачат в 2019 година по бляскав начин, ще бъдат забавлявани с хитовете на Любо Киров и Анелия, като в предходните дни техни гости ще бъдат Дичо (29 декември), Камелия (30 декември) и други изпълнители. Градусите на забавлението като водеща ще вдига неповторимата актриса Катерина Евро. Това не е всичко! Домакините са избрали специално празнично меню и изкушение за сетивата за събитието, за което всички вече се подготвят.   

 

Празничната вечеря в ресторант „Азаро“ е от 9-степенно меню - богато и разнообразно, включващо млечно свинско, сьомга с крем  от червено цвекло, специален Новогодишен ордьовър „Азаро”, „Амюс буш“ и други специалитети. В менюто има домашна баница с късмети и неустоими десерти като панакота с кафе и малини и миникруша с бял шоколадов ганаш, лепкаво брауни със смокини и малинов крем с лешници. Френски сирена, подбрани мезета и изискани питиета допълват богатата вечеря.

 

По време на престоя си гостите ще могат да релаксират, защото в цената на всички пакети е включен безплатен достъп до водната зона на АQUAHOUSE Thermal & Beach.

 

В ресторант Monty by Andre Tokev също са се подготвили да взривят вкусовите  рецептори на своите гости с новогодишно меню, което включва: салата от омар върху кадифе от карфиол и желе от ракообразни; терина от патешки дроб с аромат на меденка, перли от сотерн върху легло от ябълки и круши, мариновани със сок от трюфел; филе от калкан с хрупкава вълна върху рагу от миди „Сан Жак“ с аромат на лимонова трева, гарнирано със сос хайвер, млечно телешко филе, обвито в манатарки и билки, картофен гратин с швецарско сирене „Грюер“, букет от зеленчуци, сос от шоклат и коняк „Хенеси“ и др. Новогодишната вечеря в Monty by Andre Tokev, заедно с пакета от маркови напитки, е на цена от 210 лв.

 

За перфектната Нова година в хотел „Астор Гардън“ можете да изберете  част от пакетните предложения на гостоприемните домакини.

 

Цени в двойна стандартна стая:

 

двудневен пакет – 750 лв.

тридневен пакет – 890 лв.

четиридневен пакет – 999 лв.

петдневен пакет – 1050 лв.

 

Цени в Единична стандартна стая:

двудневен пакет – 1050 лв.

тридневен пакет – 1400 лв.

четиридневен пакет – 1550 лв.

петдневен пакет – 1620 лв.

 

Цени в двойна стая с морски изглед:

 

двудневен пакет – 850 лв.

тридневен пакет – 960 лв.

четиридневен пакет – 1144 лв.

петдневен пакет – 1200 лв.

 

•          Всички посочени цени са на човек в съответния тип стая със закуска, обяд и вечеря.

•          Включена е  празнична вечеря  и новогодишна програма в ресторант „Азаро“ и в бална зала „Романс“.

 

Хотел „Астор Гардън“ е разположен в курорта Св. Св. Константин и Елена – близо до Варна. Изготвената програма гарантира прекрасно настроение и посрещане на Новата година  в петзвездна обстановка и по перфектен начин. 

 

Резервации могат да бъдат направени на следния мобилен номер: + 359 888 435 336

 

Коментари

Новини Варна