IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Икономика
13:46 | 10 декември 2018
Обновен: 18:27 | 21 март 2024

Гостите на Астор гардън посрещат Новата година със стил, забавления и кулинарни изкушения

Катето Евро и хитови изпълнители ще забавляват гостите на петзвездния хотел за Нова година. Домакините предлагат безплатен достъп до АQUAHOUSE Thermal & Beach и още много изненади

По материала работи: manager
Гостите на Астор гардън посрещат Новата година със стил, забавления и кулинарни изкушения

Празнична е вече обстановката в най-новия ни хотел по българското Черноморие – петзвездният красавец Астор Гардън. За първи път стилния и комфортен хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена ще посрещне Нова година и ще зарадва своите гости с богата културна програма и изискано меню, подготвено от майстор готвачите.

Навръх Нова година гостите, които ще изберат да прекрачат в 2019 година по бляскав начин, ще бъдат забавлявани с хитовете на Любо Киров и Анелия, като в предходните дни техни гости ще бъдат Дичо (29 декември), Камелия (30 декември) и други изпълнители. Градусите на забавлението ще вдига неповторимата Катерина Евро. Това не е всичко! Домакините са избрали специално празнично меню и изкушение за сетивата за събитието, за което всички вече се подготвят.   

 

За новогодишната нощ в ресторант „Азаро“ ще подготвят 9-степенно меню, истинско изкушение за сетивата и на най-взискателните гости.

 

По време на престоя домакините гарантират не само добро настроение, но и истински релакс, защото в цената на всички пакети са включили безплатен достъп до водната зона на АQUAHOUSE Thermal & Beach.

 

Със седемстепенно новогодишно меню ресторант Monty by Andre Tokev също са се подготвили да взривят вкусовите рецептори на своите гости.

 

Новогодишната вечеря в Monty by Andre Tokev, заедно с пакета от маркови напитки, е на цена 210 лв.

 

Вашата специална оферта за перфектната Нова година в хотел „Астор Гардън“ Ви очаква на www.astorgardenhotel.com.

 

Резервации и подробна информация може да получите на следния мобилен номер: + 359 888 435 336

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна