IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Икономика
08:10 | 14 декември 2018
Обновен: 01:11 | 14 февруари 2024

On Line ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ

Главна цел: Подготовка на лица, желаещи да развиват собствен ЕЛЕКТРОНЕН БИЗНЕС, включително безработни и работещи, за планиране и стартиране на самостоятелна стопанска дейност и самонаемане

По материала работи: Слав Велев
On Line ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ

Интернет присъствието осигурява все повече и повече възможности за развитието на бизнеса. Няма успешен бизнес лидер, който да не е чувал за изрази като:

 

e-commerce ( електронна търговия ), Web design ,WEB solutions ( Internet решения )

 

Всеки ден хиляди компании започват своя бизнес път в Интернет. Заедно с тях расте и броят на компаниите, които предлагат нови и стари Интернет технологии. В действителност всеки ден около 100 нови интернет компании се появяват на пазара само в САЩ , още около 50 в Европа и над 100 в Азия и Австралия. И както в нормалния живот, един израстват, печелят приятели, стабилност и име, другите просто съществуват.

 

Прилагайки най-съвременни технологии и идеи за правене на интернет бизнес, днес електронната търговия е най-бързо развиващия сектор на икономиките в развитите страни. Всяка фирма, всеки малък семеен бизнес, е или предостои да стане част от световната Интернет мрежа. И докато в нормалния бизнес растежът е 5-6 %, то в електронната търговия, добрите мениджъри постигат растеж на компаниите 20-200% на година.

 

Електронната търговия тепърва ще изживява своя разцвет в Европа, там където Европейските пазари ще се окрупняват.

 

                                                   

Коментари

Новини Варна