IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Икономика
14:11 | 19 септември 2019
Обновен: 18:51 | 28 март 2024

Водещи специалисти по пластична хирургия и затлъстяване ще представят болница Гювен във Варна

В лечебното заведение работят едни от най-добрите експерти по борба с наднорменото тегло и затлъстяването, присаждането на коса

По материала работи: manager
Водещи специалисти по пластична хирургия и затлъстяване ще представят болница Гювен във Варна

На 20 септември (петък), от 18 часа, в Бална зала „Галатея“ на  Рослин Димят Хотел Варна, ще започне презентацията на едно от първите частни лечебни заведения в Турция, което вече 41 години е лидер в предоставянето на медицински услуги за пациенти от целия свят - Болница Гювен

 

Болница Гювен не само разполага с модерна база и апаратура, но и предлага уникалната възможност лечението на всеки от пациентите да се провежда на майчиния му език.

 

При представянето на лечебното заведение във Варна, ексклузивно участие ще вземат: 

 

Професор д-р Gökhan Yağcı, виден експерт по обща хирургия и хирургична онкология - затлъстяване и метаболична хирургия

 

и доцент д-р Gökhan Adanalı, специалист по пластична и естетична хирургия.

 

Болница Гювен е създадена през 1974 година в Анкара, Турция. Нейната основна цел е предоставянето на здравни услуги, съответстващи на световните стандарти. Болница Гювен се грижи за своите пациенти, съчетавайки изискванията на съвременната медицина със своя дългогодишен опит.

 

Болница Гювен е разположена на 40 000 кв.м. площ с 254 легла, 11 операционни и отлично обучени лекари, медицински сестри и помощен персонал.

 

В болницата работят едни от най-добрите специалисти по борба с наднорменото тегло и затлъстяването, присаждането на коса, а освен това разполага с редица специализирани отделения, които да отговорят на най-високите изисквания за съвременно медицинско лечение:

 

По акушерство и гинекология, където се извършва диагностика и лечение на всички гинекологични заболявания, а почти всички гинекологични операции се извършват с лапароскопски методи. В болницата се извършват процедури както по ин витро оплождане (IVF), интраплазмено инжектиране на сперматозоиди (ICSI), предимплантационна генетическа диагностика (PGT), така и всички спомагателни репродуктивни технологии. Провеждат се всички терапии, свързани с женския и мъжкия стерилитет.

 

В отделението по гръдни заболявания се извършва диагностика, проследяване и терапията на заболявания като рак на бял дроб, белодробни нодули, пневмония, плеврит, бронхиектазии, астма, ХОББ, интерстициални белодробни заболявания, белодробна хипертония, белодробна емболия, дихателна недостатъчност, белодробен/систмен застой, туберкулоза (белодробна и извънбелодробна туберкулоза), нарушено дишане по време на сън и алергични заболявания. Извършва се още оценка на белодробните функции преди операция и анестезия.

 

Отделението по вътрешни болести предоставя комплексни грижи за пациенти със заболявания на щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, захарен диабет, затлъстяване, повишени нива на липиди в кръвта. Медицинските специалисти от отделението по вътрешн болести осигуряват диагностика и лечение в сътрудничество с екипите на отделенията по ревматология, имунология, хематология, онкология, нефрология гастроентерология, ендокринология и кардиология.

 

В отделението  по Гастроентерологична хирургия работят специалисти по стомашно-чревна хирургия и специалисти по хепато-панкреато-билиарна хирургия. Съвместно с отделението по гастроентерология се осигурява най-точната диагностика и правилното лечение на пациентите.

 

Специалистите от клиниката по гръдна хирургия се грижат и за ранното диагностициране на заболяванията от областта на гръдната хирургия извън методите на хирургичното лечение. Клиниката по гръдна хирургия в Болница Гювен е с годишен капацитет от 500 операции.

 

В отделението по Дерматология се извършва диагностика и лечение на всички дерматологични заболявания , както и на болести, предавани по полов път.

 

При рискови пациенти, с оглед ранното диагностициране на меланоми, се извършва проследяване на бенки чрез компютърна дерматоскопия.

 

Извършва се лазерна терапия. Могат да се дават и консултации за ползване на козметика и „антиейджинг” процедури. Козметичните процедури се извършват в Центъра за медицинска и козметична хирургия.

 

В отделението по детска ендокринология и метаболизъм се извършва диагностика и лечение на заболявания като нисък ръст, забавено развитие, диабет, заболяване на щитовидната жлеза, полова неопределеност, метаболитни костни заболявания, затлъстяване, заболявания на надбъбречната жлеза, прекомерно окосмяване и менструални нарушения.

 

Отделението по детска кардиология обслужва деца във възрастова група от 0 до 18 години при диагностициране и лечение на вродени и придобити сърдечни заболявания, а мисията на неврологичното отделение към Болница Гювен е да предостави достъпни медицински услуги за всяко дете.

 

Болницата разполага и с отделения по Детска хирургия, Детско-юношеско психично здраве и болести, Детското здраве и болести, Ендокринна и мамохирургия, Ендокринология и метаболитни заболявания, Инфекциозни заболявания, Кардиология и още много други.

 

Клиничните лаборатории на Болница Гювен са акредитирани от JCI и работят в съответствие със стандартите за качество на услугите на лабораториите на Министерството на здравеопазването, а в операционните на болницата се прилагат всички анестезиологични методи на съвременната медицина.

 

Коментари

Новини Варна