IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Избрано
09:16 | 2 януари 2015
Обновен: 14:51 | 28 март 2024

Годишен хороскоп на Алена

Вижте какво предсказват звездите за вашия зодиакален знак

По материала работи: Златина Добрева
Годишен хороскоп на Алена

 

ОВЕН
През 2015 година сте орисани през първите четири месеца да намерите нова среда за себе си и да създадете нови познанства. Едновременно с това, колкото и да ви е неприятно, се налага да преодолявате не малко трудности по пътя си заради непредвидени фактори, които са били около вас и през миналата година, но не сте обърнали внимание на Съдбовните предупреждения и на малките камъчета, в които сте се спъвали. Че сте индивидуалисти дори и при аспекти, които блокират това ви качество, е ясно на целия свят. Че искате да подреждате живота си както на вас ви харесва, също не е лошо, но не бива да изпадате в противоречие с околния свят и със законодателството в България и по света, на което сте длъжни да се подчинявате. Изявете интелекта си така, че да донесе всеобща полза, а и за да не се впечатлявате от неочакваните трудности през втората половина на годината, които ви съветвам да приемете като предизвикателство. Примирете се с обстоятелствата и внимавайте да не се отклоните от правилната посока, за да си спестите допълнителни проблеми. Освобождавайте се бързо от нетипичните за вас, но спохождащи ви песимизъм и депресивни състояния. Започнете с най-важната задача през годината. Коригирайте кармата си. Превърнете я в положителна, като оправите отношенията си дори и с вашите врагове. Отдалечете използвачите от пътя си. Постарайте са през първата половина на годината да преценявате правилно кои хора да допуснете до себе си, за да избегнете разочарования от най-близкото си обкръжение, които ще ви наранят и ще блокират желанието ви за работа. През втората половина на годината ще се опитвате да изисквате всичко да се случва на мига, но това е невъзможно. Съветът ми е да не заливате околните с гневните си изблици, защото ще загубите подкрепата, от която се нуждаете. Във ваша полза е да бъдете уверени и спокойни, когато нещата стават по-бавно от предвиденото време. В личен план и в семейните отношения е твърде възможно да се стигне до скандали и сцени на ревност, типични за огнения ви темперамент. Не са изключени и предизвикани от вас разногласия в професионалните отношения заради желанието ви да наложите единовластието и надмощието си, към което нямате право да се стремите. Ако ги избегнете и успеете през декември да изгладите недоразуменията, създадени през годините назад, ще посрещнете с отворено сърце и доволни от себе си Новата 2016 година, която е подвластна на вашия управител Марс.

 

ТЕЛЕЦ
Вашата 2015 година ще ви изненада с трудности през първите месеци, но и с невероятен възход през втората половина на годината, ако не решите да пропилеете в бездействие дните си. От една страна, сте чувствителни към всичко и всички, готови сте да им помагате. От друга, сте достатъчно резервирани, за да се предпазите от желанието на използвачи или на ваши роднини да провалят възможностите, които имате – било с интриги, било като ви искат заеми само за месец и след това забравят да ви ги върнат. Съветът ми е да не сте прибързани и да не прекалявате със стремежа си да наложите на всяка цена мнението си. Способни сте да се превърнете в бунтари, неразбрани от близките си, само защото някои от идеите ви се различават от приетите от обществото. Бъдете сигурни, че вие сте правите и скоро всички ще осъзнаят този факт. Не очаквайте да осъществите глобални промени. Въпреки това сте в своята стихия, защото имате дарбата да предвиждате събитията и да следвате на крачка разстояние промените, а след това да помагате на хората да се приспособяват към тях. Възползвайте се от шанса да поднесете на света много нови знания и открития. Ще давате непрекъснато израз на истинските си чувства и желания и няма да се притеснявате, че ще бъдете трудно разбрани. Стремежът ви към високо обществено положение през втората половина на годината е обвързан и със спечелените приятелства и партньорства през първата є половина. Бъдете внимателни през април, за да не загубите пари заради проява на щедрост. Успехът е вас в делови план през януари, февруари, март, септември, октомври и ноември. Разчитайте на приятелите си, но се подгответе и за разочарования и некоректност, които няма как да избегнете, особено в периодите на ретроградния Меркурий. Вашата честност и желание да сте отговорни се тълкуват неправилно и се намират хитреци, които се опитват да ви използват. През втората половина на годината и особено през септември и октомври осъществете задгранични пътувания и промени. През август си дайте почивка, за да не се ядосвате заради възникващите трудности. Няма да сте готови на компромиси през декември, ако сте дали заем и не ви го връщат. Ще настоявате да изчистите паричните си отношения преди края на годината. Това е правилното действие от ваша страна, за да посрещнете удовлетворени Новата 2016 година.

 

БЛИЗНАЦИ
Вашата 2015 година е изпълнена с промени, но и с изискване да стабилизирате вече постигнатото. След доста продължителен период на емоционална нестабилност ще осъзнаете някои важни за вас истини и ще започнете да провеждате спокойни разговори, без да влагате емоция и да избухвате, когато някой не е съгласен с мнението ви. Още през първите месеци на годината ще съумеете да привлечете нови партньори, даже и чуждестранни, и ще подпишете договори за сътрудничество. Засилва се желанието ви да помагате на хората, да проявявате разбиране и състрадателност към проблемите им. Опитайте се много внимателно и без агресия да ги убедите в правотата си. Помогнете им да възприемат налагащото се в света ново мислене, а също да се приспособят по-лесно към промените в световен мащаб, които ще продължат и през тази година. През първите два месеца на годината забравете прибързаността. В противен случай рискувате, вместо да градите своето ново и по-добро бъдеще, да се занимавате с отстраняването на допуснатите грешки, които, привидно елементарни, могат да имат сериозни негативни последици в живота ви. През втората половина на годината не бива да предприемате необмислени промени след импулсивни хрумвания. През цялата 2015-а си наложете умереност във всичко и най-вече преценявайте думите си, за да не засегнете някой, който ви е полезен и нужен, и да не го превърнете в свой враг. Ще бъдете критични и иронични към хората, които грешат, но и вие ще допуснете грешка, ако прекалите с иронията. Въпреки че вашият интелект ви помага да се измъквате от неудобни ситуации ще ви е от полза да обогатите знанията си. Бъдете концентрирани и избягвайте разпиляването. В личните отношения сте зависими от поведението си. Ако искате да ги съхраните, не допускайте изневери и не доказвайте на половинката си колко сте незаменими. Здравето ви също зависи от психическото ви състояние. През април и декември избягвайте негативните емоции и не позволявайте на чувствата да са водещи. С изключение на тези два месеца и на юли всички други са добри за активна работа, ако сте планирали дните си и сте степенували по важност задачите си. От вас зависи да сте спокойни в края на годината и да посрещнете горди от себе си Новата 2016 година.

 

РАК
През 2015 година пред вас се разкриват невероятни възможности за възход, които ви дават шанс да надмогнете съществуващите проблеми и да поемете в мечтаната посока. Съветът ми е през първата половина на годината да сте по-умерени, да действате след разумно обмисляне на плановете и намеренията си за започване на нови проекти, да не прекалявате с желанието си да сте на върха на всяка цена, защото може лесно да се окажете на земята и да се наложи отново с много усилия да го покорявате. Ако действията ви са основани на вашите знания и умения и не надскачате възможностите си, успехът ще е с вас. Още през февруари, след като Меркурий започне директното си движение, направете всичко възможно да стабилизирате материалното си състояние дори и чрез допълнителна работа. Не се обвързвайте с чужди проекти, които може да крият риск и да ви провалят, включително и финансово. Развивайте само своите и инвестирайте в тях, за да сте сигурни в крайния резултат. През цялата година ще проявявате своя индивидуализъм и ще се стремите да доказвате на света, че ще живеете според вашите виждания и разбирания. Трудно ще бъде на онези, които се опитват да ви подчинят. Ще работите активно, но звездите предупреждават, че почивката е задължителна, ако не искате да навредите на здравето си. Няма да ви липсват приятели, на които се отдавате с жар и преданост, но някои от тях няма да ви спестят миговете на разочарование заради предателство, неоценка на стореното от вас добро или просто защото са проявили лицемерие в поведението си спрямо вас. Ще проявявате засилена нетърпимост към лицемерието на околните, която ще доведе до конфликти и приключване на отношения с дългогодишни партньори и приятели. Не се колебайте, а изчистете обкръжението си от привидни приятелства. Решителността е изцяло във ваша полза. В някои моменти през втората половина на годината ще ви липсва увереност, която ще е пречка да се изявите с цялата сила на вашия интелект. Тези състояния могат да се превърнат в причина за ниско самочувствие и изградени от вас самите комплекси, за нападателно поведение. Бъдете толерантни към хората, за да ви уважават и ценят. Не си внушавайте, че ако оставите нещата на собствен ход, ще избегнете проблемите. Напротив, точно по този начин градите провалите си. Задължително развийте чувството на прозорливост и себесъхранение. Не се отдавайте изцяло на материалните си стремежи. Ако ги превърнете във ваша самоцел, ще пропилеете възможността за интелектуално развитие, поднесена ви от Съдбата. Пропуснете ли времето за натрупване на нови знания, ще съжалявате, при това много скоро. Успеете ли, ще сте доволни и ще посрещнете с отлично настроение Новата 2016 година.

 

ЛЪВ
През 2015 година Съдбата ви налага, от една страна, да градите професионална кариера, а от друга, да бъдете предпазливи, да не сте прибързани нито в действията, нито в думите си. През втората половина на годината звездите ви помагат да печелите. Ако спазите тези изисквания, ще си спестите провалите и разочарованията заради доверяване на неправилно подбрани приятели. Вашата огнена същност, допълнена с нежеланието ви да се подчинявате, с импулсивността ви и емоционалните ви реакции, ще е сляпа за ласкателите и използвачите. Тъй че внимавайте, за да не ближете душевни рани и се молите за заеми! Бликате от енергия, която не винаги насочвате в правилната посока. Не обичате да премълчавате, а през тази година езикът ви ще бъде по-остър от обичайното. Предпазвайте се от изкушението да обиждате колегите, близките и приятелите си. По-добре отношенията ви да останат приятелски дори и ако е необходимо временно да се отдалечите от дразнителите си, отколкото да си спечелите непримирими врагове, особено през февруари и октомври, когато емоцията ще е водеща в дните ви. В годината на Сатурн и на кармична разплата те ще се превърнат и във ваши кармични врагове. Възползвайте се от умението си да налагате своето мнение с помощта на чара си и на способността да говорите. Не бива да изпадате в противоречие със самите себе си. Крайните ви действия, породени от желанието ви да постигнете успех и признание, засилват амбицията ви, но не очаквайте, че непрекъснато ще бъдете хвалени и обожавани, особено ако вие самите не уважавате хората около вас и се скъпите на похвали. Интелектуалците ще блеснат с неподозирани възможности и ще бъдат обявени за непоправими работохолици през втората половина на годината, когато с лекота ще трупат материални потребности и непотребности, само да си имат. Ще постигате целите си. Ако се възползвате от знанията и уменията си, от рутината и натрупания опит, успехът ще е ваш постоянен спътник. Бъдете упорити и работете активно през януари, март, май, юли и до края на годината, като забравите за начинанията през февруари и през октомври и се съобразявате с ретроградното движение на Меркурий. Само от вас зависи да постигнете хармония в личния и професионалния си живот и да съхраните здравето си стабилно. Така ще посрещнете самоуверени и щастливи и Новата 2016 година.

 

ДЕВА
2015 година ще ви поднесе не малко изненади. През първата половина на годината сте устремени към материална стабилизация и мислите ви са свързани само с печелене на пари до степен да забравите за личния си живот. Това не бива да се случва, защото, ако го допуснете, може да се окажете сами или със съсипан брак във втората половина на годината, когато водеща в отношенията ви ще е емоцията. Ще проявявате повече от допустимата състрадателност и съпричастие към страданията на хората. С готовност ще подавате ръка на нуждаещите се, но не го правете, ако жестът ви няма да бъде оценен и ако прецените, че след това ще създадете проблеми на себе си и на семейството си. Вашето чувство за отговорност и нежеланието ви да се примирите със ставащото са причината да се впускате в разрешаването на проблеми, породени от грешки на други хора. Предпазвайте се от проявата на лекомислие. Не се доверявайте сляпо на всяка казана дума. Не се впускайте в нова интимна връзка, ако не сте приключили с предишната. Знаете, че вашият консерватизъм в чувствата ще ви накара да се почувствате наранени от измяната, въпреки че партньорът ви може никога да не узнае за нея. Овладейте обземащото ви желание да се впускате в безкрайни удоволствия, естествено на трапеза – с планина от ядене и пиене. Избавете се от завистта, за не ограничите шансовете си за успех и да не залитнете в погрешна посока. Не са изключени проблеми в личния ви живот, последвани от сериозни разочарования. Потърсете компромиса между желанието си да сте полезни на обществото и стремежа да постигнете поредния житейски връх. Внимавайте да не съсипете деловите и личните си отношения през януари, май и септември само защото ви е трудно са държите езика зад зъбите си, а изкушението ви да критикувате и подреждате живота на другите хора е огромно и ви владее изцяло. Ако имате намерение да разширявате дейността си или да подписвате договори, може да го сторите през февруари, април, юни, юли, август и в края на годината. Не бива да вредите на отношенията си с вашите началници с неуместни забележки.

 

ВЕЗНИ
Вашата 2015 година, скъпи Везни, е емоционална през първата си половина, импулсивна и прибързана във втората. От вас зависи да овладеете и двете си състояния, най-вече вашата чувствителност, защото може неочаквано да се окажете изолирани от средата си и от най-близките си хора заради заядливите ви подмятания. Годината ви налага изискването да сте по-предпазливи, да не избързвате и да действате обмислено. Така ще си спестите провалите и разочарованията, които търпите заради предоверяване на неправилно подбрани партньори и приятели. Не са изключени разочарования в личния ви живот. Въпреки това топлотата и доброто отношение към всички в средата, в която живеете и работите, са видими и ви правят желани във всяка компания. Лесните успехи не трябва да ви главозамайват и да притъпяват чувството ви на себесъхранение. През първата половина на януари, март, май, юни, юли и август успехът е с вас, ако внимавате какви хора допускате до себе си и не си внушавате, че са честни с вас, щом искат да работите заедно. В един момент ще се окаже, че са от сенчестата страна на живота и така сте се забъркали в собствените си далавери, че може да загубите всичките си спестявания. Не си струва да допускате това. Ако видите, че ви правят мили очи колко сте единствени и незаменими, очаквайте да ви искат пари или помощ за нещо, което също може да ви струва скъпо. Тези от вас, които са семейни, да внимават през първата половина на годината да не съсипят отношенията си. Инатът ви и нежеланието да се извините, ако сте засегнали някого, ви вредят. Ако работите в интелектуалните среди, ако се занимавате с журналистика, ако сте сред хората, които непрекъснато се налага да говорят и да убеждават околните, през цялата година речта и умението ви да използвате думите ще са вашето най-силно оръжие. Начинанията са успешни след летните месеци, но само ако са добре обмислени. Задължително е разнообразието в ежедневието ви, за да не изпаднете в депресивни състояния. Интересите ви отново ще са причина да се стремите към обогатяване с нови знания, но ви препоръчвам да не допускате разпиляване без цел и посока. Постарайте се в годината на Сатурн да не създавате негативна карма и да не превръщате околните в кармични врагове. През последните месеци на годината имате възможност да направите скок към поредния връх и да посрещнете с отлично настроение Новата 2016 година.

 

СКОРПИОН
2015 година изисква от вас отговорно отношение към всички ваши непокрити финансови задължения, към изостаналите ви от предишната година незавършени задачи и към отношенията, създадени през миналата година, които искате да приключите. През годината сте умерени, постоянни и изключително издръжливи. Имате шанс да бъдете галеници на Съдбата и да вървите напред. През първата половина на годината е във ваша полза да осъзнаете причината за създадените проблеми и да направите всичко възможно, преди да се впуснете в начинания, да изчистите задълженията си, особено финансовите. Ако не го сторите преди лятото, сериозните проблеми и загубите в края на годината ще са неизбежни. Промяната във вашето поведение, умението ви да зачитате и цените чуждото мнение, обогатяването с нови знания и практичното използване на вече придобитите са гаранцията ви за стабилност през първата половина на годината и за нов професионален възход от септември до нейния край. Засилените ви материални стремежи през юли са причината неистово да се стремите към разширяване на дейността си или да работите допълнително с цената на преумора, въпреки че съществува опасност да се провалите заради вашите прибързани действия. С лекота ще се справите с всякаква работа. Без усложнения ще се приспособявате към новото и към нова среда. Ако сте на ръководен пост, сте длъжни да си наложите търпение към вашите подчинени. Ако вие самите сте подчинени, през 2015 година Съдбата ви прави подарък заради факта, че няма да се налага да поемате големи отговорности и да се безпокоите за несполуките, породени от чужди грешки. Така ще си спестите излишните безпокойства и нервни сривове, потискащи вашата увереност и принуждаващи ви да жилите жестоко неприятелите си и хората, които са ви предали. През цялата година, подтиквани от вашата амбиция, може да осъществите всичките си желания. Радвате се на обичта на околните, които ви подкрепят. Успехите в начинанията ви зареждат с увереност през февруари, април, май, юни. Щедри сте към околните, но не прекалявайте, особено през септември, когато емоцията може да ви подтикне да прекалите с непоисканото добро и да плащате с материални лишения месеци наред. Няма да изненадате света, ако отново се проявите като своенравни хора, трудни за подчинение. Дори и когато се налага да работите под ръководството на някого, ще настоявате да имате пълно право на свободна изява на творческите и интелектуалните си заложби, което ще ви помогне да посрещнете със задоволство Новата 2016 година.

 

СТРЕЛЕЦ
Вашата 2015 година е наситена с възможности да постигнете интелектуално и професионално развитие, да намерите новата си среда, да срещнете подходящите хора, с които да вървите по пътя на професионалната си реализация, особено в първата половина на годината, орисваща ви на добри приходи. Важното е да знаете, че въпреки вашата щедрост и доброта ви грози опасността да си печелите неприятели, защото сте със самочувствието на знаещи хора и постоянно ще се опитвате да наложите мнението си, дори и когато не е правилно. Годината, която като цяло е успешна за вас, така е и много трудна, защото е невъзможно да се отърсите от гордостта си и да признаете, че светът около вас е пълен с хора, отстояващи своята истина, имащи не по-малко от вашите знания и умения. Въпреки че сте обсебени от желанието да преуспеете, е добре да се приучите на търпение, защото успехите ще идват при вас постепенно, във всеки месец, на малки дози, за да не свикнете, че винаги блестите в ореола на победите си, и да не се отпуснете без желание за активна работа върху себе си и във връзка с професионалните си цели. Трябва да се примирите със забавянето, което ще ви помогне още по-силно да усетите вкуса на победата, на признанието, на парите и вместо да се терзаете, че ето на, щастието ви отминава, да работите, за да заслужите то да не прелети над рамото ви. Във ваша полза е да промените изцяло отношението си към света, особено в края на годината, и да претворите кармата си в положителна. Способни сте със собствените си сили да изкачите и най-високите върхове на интелектуалното си развитие и професионалната си кариера, а след това заради миг невнимание или поддаване на ласкатели да се сринете в тъмната бездна на провала. Ако сте упорити и търпеливи, ако надмогнете типичната си неуравновесеност, ако не се надявате, че светът ви е длъжен и блестите уж със своята, но уви, с отразена светлина, ако взимате решенията си сами, без някой около вас да ви подкрепи, ще се справите добре със задачите си и успешно ще вървите напред. Промяната, добра или лоша, зависи от вас и е въпрос на личното ви убеждение и желание за възход. Бъдете толерантни към вашите близки, роднини и приятели, които ви подкрепят. Оценявайте подадената за подкрепа и помощ ръка. Само така ще посрещнете доволни от себе си Новата 2016 година.

 

КОЗИРОГ
Вашата 2015 година е подвластна на Сатурн, управител на вибрация 8 и на зодиакалния знак. Ето защо сте орисани на успехи, но и на немалко изненади, ако проявите прибързаност и забравите, че предпазливостта е най-важното качество, което ви закриля и ви носи полза във всяко начинание. През първите месеци на годината сте неспокойни, устремени в някаква посока към интересна цел, но има опасност и да се разпилявате. Ще бъдете в непрекъснато движение и ще се стремите към разнообразие, защото по този начин вървите по пътя на своето развитие. Добре е да се отърсите от някои свои предразсъдъци, които ви пречат да се освободите бързо от капана на условностите и да прегърнете новите идеи. Бъдете по-разсъдливи и концентрирани в една цел, а след нейното изпълнение наблегнете на следващата, особено през февруари, април, май и юни. През март и август трудностите и емоцията ще блокират пътя ви, но и с тях ще се справите. Не бива да спорите и да налагате правотата на своите виждания, защото съществува опасността да попаднете в такива конфликтни ситуации, от които трудно ще се измъкнете без душевни травми, само защото отказвате да приемете и чуждото мнение. До средата на годината периодът е подходящ да продължите успешно да градите стабилна материална основа. Може да помислите за собствен бизнес, ако вибрацията на деня ви на раждане го позволява и е в съзвучие с изискванията, наложени от Съдбата. Ако сте на ръководни длъжности, не прекалявайте с желанието да печелите лесни пари за чужда сметка, защото в края на годината ще се наложи да търпите заслужените от вас самите Съдбовни наказания. В чувствата ще проявявате стабилност, вгорчена от прояви на ревност, която може да ви създаде сериозни проблеми. По-добре не показвайте недоверие към партньорите си. Радвайте се на красивите мигове, предоставени ви от Съдбата, и вярвайте в доброто начало у хората. Ще бъдете заредени с чувственост и бликаща от вас сексуалност, но и ще се страхувате да се отдадете изцяло на чувствата си заради притеснението, че ще им станете подвластни. Пазете се от излишни емоции, особено когато сте решили да постигнете важна цел, свързана с професионалната ви реализация. Не прекалявайте с устрема си към власт, ако не е заслужена. Само така ще си спестите неприятностите в края на годината заради невъзможността да осъществите начертаните планове и ще посрещнете доволни Новата 2016 година.

 

ВОДОЛЕЙ
Вашата 2015 година е много особена. Веднъж, защото Сатурн като втори управител на знака изисква да творите само положителна карма. Втори път, защото от вас се изисква през цялата година да сте толерантни към околните, да не сте обидно критични и да не прекалявате с изискванията към тях. Да не сте прибързани. Да не надскачате възможностите си, въпреки че това добре го можете, за да избегнете преумората и изтощението, които ще ви извадят за дълго от нормалното русло на вашия делник. Ще изпитвате желание да налагате мнението си. Ще вярвате, че единствени вие сте правите и е излишно да се съобразявате с изискванията на обществото. Запомнете, че по този начин може само да блокирате поредния си успех както в личния, така и в професионалния си живот. Не прекалявайте с опитите да спорите. Полезно е за вас, ако възприемате знанията и опита на по-знаещите и можещите, без да се чувствате унизени. За ваше успокоение вие сте от малкото представители на зодиака, които не се притесняват да питат и да казват, когато нещо не знаят. Все се стремите да се обогатявате с нови знания, но не забравяйте да проверявате за тяхната достоверност. Приятно ви е да се срещате с корифеи в интересуващата ви интелектуална сфера. Не се превръщайте в неконтролируеми егоцентрици, изпълнени с желание да властват, като манипулират околните. Внимавайте, защото в един момент може да се окажете лишени от шанс за развитие, без никакви стремежи и желания и да се обезличите напълно. Както винаги през цялата година сте независими и устремени да съхраните личната си свобода. Енергични и дейни, няма да допускате намеса на обществените порядки в личния ви живот. Ще пътувате и ще обогатявате знанията си, познанствата и деловите си партньорства. Трудно ви е да живеете в застой, но не прекалявайте в битките си за надмощие. Проявете интуиция, за да засилите чувството си за себесъхранение. През януари, март, април и май сте дейни до степен вашият работохолизъм да буди завист сред околните. Този факт не бива да ви притеснява и да ви отказва от целите, които сте си поставили. Предпазвайте се от преумора през февруари, юли, септември и ноември, за да не си създадете проблеми със здравето и да посрещнете в отлична форма Новата 2016 година.

 

РИБИ
Годината, която започва за вас, изисква през първите є месеци да се подчините на Съдбата си и да забравите прибързаността, която е изцяло във ваша вреда. През първата половина на годината ще преминавате през много спадове и възходи. Причината е в липсата на равновесие между желанието ви да гоните поставените цели, но импулсивно и подвластни на непрекъснатия и неконтролируем полет на фантазията си и изискването на Съдбата да є се подчините напълно, което е във ваша полза. При необходимост да започнете нова работа или нови задачи направете го след добро обмисляне. Ще общувате с лекота, ще се стремите към нова среда, но дали ще съумеете да съхраните ценните си приятелства или заради нещо или някого ще ги прекратите, зависи от вашия здрав разум. Вместо да допускате грешки, като заставате срещу самите себе си, си наложете нужното търпение и не забравяйте, че то е гаранция за бъдещите ви успехи. Ако се заинатите с типичното си нежелание да приемете обстоятелствата и в опит да надскочите себе си, ще си осигурите дълги години, в които непрекъснато ще изкупвате вината към самите себе си. Не е изключено, ако не се промените, избягвайки инатливо компромисите, да се случи точно това. Звездите ви предупреждават да не прекалявате и с желанието да правите непоискано добро, защото рискувате да прекалите с работата в полза на другите и да навредите на здравето си. Когато разберете, че сте неоценени, пада естествената ви защита и се превръщате в уязвими и силно раними хора. Само ако стоите на вярната пътека и следвате неотклонно правилната посока, ще си спестите проблемите и ще се заредите с жизнено необходим оптимизъм. Лесно податливи сте на влияние. Склонни сте да допускате грешки заради предоверяване. Искате да промените хората и света, но не и през тази година! Моментът за промяната все още не е настъпил. През цялата година ви привлича всичко интересно, странно и нетрадиционно. Може да спечелите любовта на хората, но изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич в другата страна, сте склонни да се отдадете на алкохол или наркотици, естествено само във ваша вреда, защото така не мъстите на никого, а единствено на себе си. Годината изисква да творите само положителна карма, нещо не особено лесно за вас заради невъзможността да се откажете от желанието си вечно да мърморите и да се оплаквате или да се стремите към върхове, които не сте заслужили или нямате качествата, за да ги покорите. Не правете такива усилия, за да посрещнете здрави Новата 2016 г.

Коментари

Новини Варна