IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Избрано
16:01 | 8 януари 2015
Обновен: 10:06 | 24 април 2024

Смениха шефа на данъчното във Варна

За временно изпълняваща функциите на териториален директор е назначена Милена Колева

По материала работи: Златина Добрева
Смениха шефа на данъчното във Варна

Териториалната дирекция на НАП във Варна вече е с нов директор. Досегашният шеф Тошко Янев е освободен от поста на 8 януари 2015 г. със заповед на изпълнителния директор и по взаимно съгласие, съобщиха от пресслужбата на НАП - Варна.
За временно изпълняваща функциите на териториален директор е назначена Милена Колева, досегашен директор на дирекция „Контрол" в местното звено на НАП. Тя ще изпълнява тази длъжност до провеждането на конкурс за овакантения пост.
Тошко Янев е дългогодишен служител на данъчната служба. Кариерата му започва в началото на 1992 година като данъчен инспектор във „Владиславово". Бил е началник на данъчните служби във „Владиславово" и „Аспарухово", както и регионален данъчен директор и заместник-директор на НАП - Варна. Шеф на варненските данъчни стана през ноември 2013 г. след проведен конкурс.
Назначената за временен шеф Милена Колева работи в системата от 1995 г. и има богат професионален опит - главен данъчен инспектор в „Ревизии" и „Селекция" и началник-сектор „Ревизии и проверки" в дирекция „Контрол", главен инспектор по приходите в дирекция „Контрол по изпълнението", директор на дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители" във Варна и директор на дирекция „Контрол".

Коментари

Новини Варна