IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Избрано
13:29 | 23 декември 2015
Обновен: 03:51 | 15 април 2024

Децата от кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА получиха своите подаръци

Благодарим за съпричастието на всички, дарили капка любов!

По материала работи: Юлиян Атанасов
Децата от кампанията КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА получиха своите подаръци

Куп подаръци получиха предколедно децата, настанени в седемте къщички от семеен тип в кв. „Изгрев“, „Владиславово“ и „Тополи“. Десетки варненци в продължение на месец дариха дрехи, книжки, играчки и помощни материали за децата в кампанията на медийна група „Черно море” КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА.

Част от дечицата още на входа усетиха вниманието и се зарадваха на даровете, някои от тях изпяха песнички, други прегръщаха нашия екип от посланици на дядо Коледа, начело с управителя на Медийна група "Черно море", Нася Атанасова. По думи на управителите на детските къщички, определено се усеща положителна промяна в поведението на децата след извеждането им от домовете и настаняването им в слънчевите къщички. За нас бе нов един фин детайл, който по принцип ни е убягвал като организатори на подобни кампании, а предполагаме, че и за вас – като благодетели, а именно: по традиция забравяме за хората, които се грижат за тези деца. Съветът към бъдещите кампании е да се стимулира и персонала, защото тези хора, работещи денонощно с децата, са апостоли.

 

Благодарим им от сърце на всички, които се включиха в кампанията! 

Коментари

Новини Варна