IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
08:07 | 4 февруари 2016
Обновен: 14:15 | 17 април 2024

Слънчево сутринта, следобедните часове облачно и джъждовно

Максималните ще между 13° и 16°

По материала работи: Деян Михайлов
Слънчево сутринта, следобедните часове облачно и джъждовно

През следващото денонощие ще настъпи съществена промяна на времето.
Над Черноморието до обяд все още ще има слънчеви часове, но облачността ще се увеличи и до края на деня ще започне да вали дъжд, който ще продължи и през нощта срещу петък. До обяд вятърът ще е до умерен от юг-югозапад. След пладне ще промени посоката си – ще е от север-северозапад и с него температурите ще започнат да се понижават. Максималните ще между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето е 2-3 бала. 

Времето ще е почти тихо, в югоизточните райони ще духа умерен югозападен вятър. Сутринта температурите ще са между 4° и 9°, в югоизточните райони до 12°. Днес с умерен, в Дунавската равнина и временно силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличава и около обяд ще завали дъжд, който до края на деня ще обхване по-голямата част от страната. С понижението на температурите, вечерта дъждът в Предбалкана, Лудогорието и високите полета на Западна България ще премине в сняг. През нощта срещу петък валежите ще са най-интензивни. Почти без валежи ще остане в северозападните райони. Температурите ще се понижават и към 14ч. ще са от 7-8° в северозападните, до 15-16° в югоизточните райони. Атмосферното налягане ще се повишава и ще е значително по-високо от средното за месеца.

Коментари

Новини Варна