IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Избрано
11:21 | 15 септември 2016
Обновен: 23:56 | 5 май 2024

Приказни класни стаи посрещнаха първокласниците в ОУ "Патриарх Евтимий" (СНИМКИ)

Със стихове, танци, хляб и сол посрещнаха първокласниците във Владиславово

По материала работи: manager
Приказни класни стаи посрещнаха първокласниците в ОУ "Патриарх Евтимий" (СНИМКИ)

Приказни класни стаи посрещнаха първокласниците в ОУ "Патриарх Евтимий" във варненския район "Владислав Варненчик". Директорът на училището, г-жа Веселина Манолова благодари на кмета на Община Варна, Иван Портних и на кмета на район "Владислав Варненчик", Николай Костадинов за оказаното съдействие за ремонта на училището. Тя с благодари и на прекрасния колектив на ОУ "Патриарх Евтимий", който до късно снощи се е трудил, за да може днес първокласниците да прекрачат прага на един истински приказен свят. 

 

Най малките ученици във Владиславово прекрачиха за първи път училищния праг, посрещнати с хляб и сол от по-големите възпитаници на училището. На тържеството присъстваха представители на ОбС Варна, читалищни дейци и много граждани. Г-жа Веселина Манолова прочете поздравителни адреси от кмета на Община Варна, Иван Портних и от кмета на район "Владислав Варненчик", Николай Костадинов, които пожелаха "Успешна учебна година!" на всички ученици, учители и родители. 

 

 

Коментари

Новини Варна