IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Избрано
08:01 | 30 април 2017
Обновен: 09:16 | 31 март 2024

Слънчево ще бъде по Черноморието днес

Максимални температури на въздуха: 12°-17°

По материала работи: Юлиян Атанасов
снимка: Ели Маринова

Днес над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 12°-17°. Температура на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

Над Западна и Централна България ще се задържи предимно облачно, а над Източна, облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Валежите ще продължат главно в западната половина от страната. Вятърът ще се ориентира от северозапад, по-късно от североизток, ще е слаб в Източна България до умерен. Максималните температури ще са между 16° и 21°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за април, през деня ще остане без съществена промяна.

 

Над планините ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, в Родопите – придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 13°, на 2000 метра – около 8°.

 

Четете още: Придвижен е проектът за закупуване на нови кораби за ВМС

Коментари

Новини Варна