IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Избрано
13:09 | 14 юли 2017
Обновен: 05:31 | 15 април 2024

Концертът на MTV оставя варненци без достъп с автомобили до домовете им

По материала работи: Пламен Янков
Концертът на MTV оставя варненци без достъп с автомобили до домовете им

Специалните мерки за сигурност, които въвежда Община Варна в района на музикалното топ събитие на лятото - MTV Presents Varna Beach, ще остави за повече от половин денонощие стотици варненци без достъп с автомобили до домовете им. „Изключение няма да се прави за никого, дори и за живущите в района. Все пак няма да са затворени всички улици. Собствениците на имоти ще се наложи да паркират в близост за няколко часа“, коментираха от пресцентъра на Община Варна. 


Припомняме, че във връзка с провеждане на концерта ще бъде преустановено движението на автомобили по ул.„Вълноломна“ от 6:00 ч. на 15-ти юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16-ти юли.  От 11 ч. на 15-ти юли на до около 02.00 ч. на 16-ти юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка). При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул.„Цар Освободител“ от кръстовището с бул.„Княз Борис I“ до кръстовището с бул.„Приморски“. Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР – Варна. 

 

СЛАВ ВЕЛЕВ

 

Коментари

Новини Варна