IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новина на деня
08:08 | 2 октомври 2016
Обновен: 09:12 | 15 април 2024

Очаква ни топла и слънчева неделя

Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса

По материала работи: Слав Велев
Очаква ни топла и слънчева неделя

Сутринта над източните райони временно ще има ниска облачност. Минималните температури ще са от 4-6 градуса във високите полета на Западна България, до 13-15 градуса по морския бряг.

 

В неделя ще бъде предимно слънчево, като постепенно от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава. Около обяд ще се появи слаб вятър от югоизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса, в Шумен - около 27 градуса.

 

 

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и през деня няма да се промени съществено.
Над планините ще е предимно слънчево. Облачността от югозапад ще се увеличава, но валежи не се очакват. Ще духа слаб югозападен, по върховете до умерен западен вятър. Ще остане топло с максимална температура на височина 1200 м - около 21 градуса, на 2000 м - около 15 градуса.

 

Над Черноморието ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността в сутрешните часове. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 23 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 19-21 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 


    
 

Коментари

Новини Варна