IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Новина на деня
21:18 | 18 ноември 2017
Обновен: 16:27 | 23 април 2024

Харчим 235 лв. за коледни подаръци в интернет

Най-скъп подарък ще получат най-близките, а най-скромен - колегите

По материала работи: Юлиян Атанасов
Харчим 235 лв. за коледни подаръци в интернет

Активните интернет потребители ще похарчат по 235 лева за коледни подаръци. Или с 4% повече от миналата година. Това сочи проучване, проведено сред 840 души, предаде Bulgaria On Air.През 2017 г. ще зарадваме средно поне 5-6 роднини. А в лова на подаръци близо 3/4 от планиращите покупките ще разчитат на поне 3 източника в интернет.Най-скъп подарък ще получат най-близките, а най-скромен - колегите. За сметка на това обаче под елхата ще има най-много подаръци за приятелите.

 

Изгодните онлайн промоции в коледния сезон стават все по-примамливи и за хора, които през останалото време предпочитат да отидат до магазина.Въпреки че всяка година по Коледа се появяват хитови продукти, характерни само за дадената година, най-предпочитаните подаръци са "класическите" - облекло, козметика, играчки и книги.За да са сигурни, че са избрали най-правилния подарък, 25% от активните интернет потребители ще следят и печатните брошури на магазините.

 

dnes.bg

Четете още: Накъде върви българската икономика

Коментари

Новини Варна