IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Избрано
08:15 | 30 ноември 2017
Обновен: 20:37 | 22 април 2024

Тв “Черно море” излъчва директно 22-рото заседание на ОбС - Варна

Сесията на местния парламент започна днес в 9 ч. в зала “Пленарна”

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Поредното 22-ро заседание на ОбС – Варна, започна днес в 9 ч. в зала „Пленарна“ на общината. Дневният ред включва 16 точки, сред които акцент е актуализацията на рекордния бюджет. Два заема ще изтегли местната власт, с които трябва да се финансират ключови за града проекти. Проведените през месеца заседания на постоянните комисии и техните решения са заложени в програмата на сесията.

 

Проектоуставът за учредяването на акционерно дружество „Индустриално-технологичен парк Варна“ ЕАД предстои да бъде разгледан от Съвета. На свое заседание членовете на ПК „Собственост и стопанство“ вече одобриха създаването на такова дружество, което е първата стъпка за изграждане на индустриален парк в района на островната зона.

 

Председателят на ОбС – Варна, Тодор Балабанов ще представи своя отчет за дейността на местния парламент и свършеното от комисиите през периода 1 януари – 30 юни т.г.

 

Не е забравена и традиционната дискусия с гражданите. 

 

Случващото се в местния парламент можете да проследите на живо само по тв “Черно море” и онлайн (в реално време) на www.chernomore.bg.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна