Търсят се: Гардеробиерки за еврошефството ни за 70 хил. лева
Още толкова са заделени и за наемането на конгресно-конферентна техника
Публикувана: 10 Jan 2018 | 8:24

НДК е пуснал обществена поръчка с прогнозна стойност 70 000 лева за гардеробиерки във връзка с европредседателството. Това става ясно от обява на сайта на Агенцията за обществени поръчки, пише "24 часа", цитиран от dnes.bg.

 

Търсят се служители, които да организират и осигуряват помощ при настаняването на посетителите и да обслужват гардеробните пространства за събития, провеждани в сградата на НДК.


В профила на търсените служители има изискване те да са минали обучителни курсове по долекарска помощ и реакция в кризисни ситуации.

 

Броят на търсените хора е в зависимост от мащабността на провежданите събития. За малки - от 350 до 650 посетители, ще са нужни между 10 и 15. При събиране до 2000 души ще са нужни между 20 и 30 гардеробиери. За най-големите събития с до 4000 посетители ще трябва да се осигуряват минимум 50 служители.

 

Ако е необходимо, освен да работят на гардероба, тези служители ще раздават и рекламни или други нужни за заседанието материали.

 

Изискването е те да са с изряден и представителен външен вид и облекло, с добро ниво на английски език и с много добри социални и комуникативни умения.

 

Още 70 хил. лв. са заделили от НДК и за наемането на конгресно-конферентна техника за допълнително техническо обезпечаване на събитията. Нужни са дискусионна и преводаческа система. Ще се наемат допълнителен преводачески пулт и кабина за двама преводачи. Търсят се още централно устройство, микрофони, дискусионни пултове със светлинни индикатори, слушалки и цялата необходима техника за звуково обезпечаване.

Коментари ( 0 )